Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Damir Selin i Ivan Pavin najbolji karijolaši

Autor: Velimir Brkić

29.07.2013. 22:00
Damir Selin i Ivan Pavin najbolji karijolaši

Foto: Velimir BRKIĆ



U nizu ljetnih zabava i igara u Poljani na otoku Ugljanu je održana jedinstvena četvrta po redu Karijoloda 2013. Riječ je o spektakularnoj sportsko-zabavnoj manifestaciji koju organizira udruga mladeži Poljane Pojonsko srce. Pobjednička ekipa je Sokol Marić, odnosno karijolaši Damir Selin i Ivan Pavin.
– Između deset prijavljenih ekipa žiriju nije bilo jednostavno ocijeniti natjecatelje jer zbroj bodova za brzinu, spretnost, te dekoraciju “bolida” i umjetnički dojam natcatelja daju pobijednika, govori Stipe Pavin Čo.
Poslije dvije finalne trke najveći broj bodova dobila je ekipa Sokol Marić.
Vozači “bolida” ili karijole Damir i Ivan zasluženo su ovog puta osvojili prvo mjesto te pehar i paški sir. Nagrade im je uručila atraktivna Ava Karabatić koja je bila specijalni gost udruge Pojonsko srce.
Ekipe su brojile po dva člana, vozača karijole i onog koji sjedeći u jurećoj karijoli pokušavao s tri lopte pogoditi visoko podignuti koš. U tome ih je sprečavalo šestero mladića s punim kantama mora koji su ih svom snagom polijevali i ometali.
– Velike simpatije pobrala je i ženska posada Brze i žestoke te mješovita slovenska posada Oleandar, zadovoljno će Šime Ivanov.