Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ivana Kulaš preuzima Turističku zajednicu Biograda

29.09.2016. 22:00
Ivana Kulaš preuzima Turističku zajednicu Biograda


Ivana Kulaš nova je direktorica Turističke zajednice grada Biograda na Moru. Tako je većinom glasova u tajnom glasovanju na jučerašnjoj sjednici odlučilo Turističko vijeće nakon što su njegovi članovi u srijedu saslušali četvero kandidata.
Time je biogradska turistička zajednica, nakon više od dvije godine bez čelne funkcije, konačno dobila nasljednicu mr. sc. Ive Eškinje koji je pred ljeto 2015. otišao u mirovinu sa 72 godine života i čak 50 godina radnog staža u turizmu.
Od osmero kandidata, zbog neispunjenja svih uvjeta natječaja, u konkurenciji je ostalo njih četvero: Ivana Kulaš iz Biograda sa 15-godišnjem radnim stažem u TZ Biograd; Nataša Opanović, vlasnica turističkog obrta Val Tours iz Biograda; Antoni Rudić, djelatnik Splitske banke i dugogodišnji član klape Biograd; te Elvis Marfat, magistar turizma Sveučilišta u Zadru.
Od nove direktorice Ivane Kulaš očekuje se, kako je nedavno poručio gradonačelnik Knez, da popularnu europsku destinaciju u centru Dalmacije, grad nautike, obiteljskog turizma i spektakularnih međunarodnih događaja, podigne na još veći nivo udruživanjem svih subjekata lokalnog turizma.