Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Potpuno izgorio kafić Fanatic

29.10.2010. 22:00
Potpuno izgorio kafić Fanatic


Kafić Fanatic u vlasništvu 31-godišnjeg Benjamina M. potpuno je izgorio u petak u noći, oko 4 sata, na plaži Soline u Biogradu. Kafić od 20-ak metara četvornih bio je u cijelosti drvene krađe, a vatra je djelomično zahvatila i drvenu terasu susjednog kafića Sun Set. Policajci su u petak tijekom dana na mjestu požara obavljali očevid kako bi se utvrdio točan uzroka izbijanja vatre tako da bi se više detalja moglo znati danas, a zadarskim će policajcima pomoći i stručnjaci iz Zagreba.
Prodao joj kuću, a novac zadržao
Policijski službenici PU zadarske obavili su kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjakom sa zadarskog područja zbog sumnje da je, koristeći se lažnim prikazivanjem i prikrivanjem činjenica, doveo u zabludu 68-godišnjakinju da mu nad vlasništvom svoje imovine izda specijalnu punomoć.
Sumnjiči se da je temeljem te punomoći prodao njezinu nekretninu u Banja Luci za iznos od 300 tisuća kuna, novac je zadržao za sebe, a o sklopljenom ugovoru i iznosu je nije ni obavijestio. Protiv 73-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog prijevare.
Zaradio prijavu zbog držanja oružja
U Starigradu je u četvrtak, temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru obavljena pretraga doma kojeg koristi 58-godišnjak. Pronađena je automatska puška marke “crvena zastava”, četiri spremnika za automatsku pušku i 239 komada streljiva. Oružje i streljivo je oduzeto, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari.
Uhvaćen u krivolovu
U uvali Vodenjak na otoku Ižu, u četvrtak navečer policijski službenici su zatekli 49-godišnjaka u nezakonitom ribolovu s mrežom tartanom. Oduzete su mu mreže i desetak kilograma ribe, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog protuzakonitog ribolova.
Pokušali provaliti u pizzeriju
Tijekom noći u petak u Ulici Ivana Meštrovića u Benkovcu, policajci su uhvatili dvojicu 20-godišnjaka kako provaljuju u pizzeriju Milonga. Obojica su privedeni u prostorije policije, a u petak tijekom dana bili su podvrgnuti kriminalističkom istraživanju.