Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Petak – radni

Autor: Irena Jurjević

29.10.2012. 23:00
Petak – radni

Foto: Zvonko KUCELIN



Zaposlenici sami mogu pojedinačno za duži vikend iskoristiti dan svoga godišnjeg odmora, no odjeli moraju funkcionirati. Sada, da uprava kompletno proglasi petak neradnim danom to nismo nikad napravili, a niti možemo napraviti poručila je Dadić


Po svemu sudeći gradski i županijski oci radit će bez prekida između blagdana Svih svetih i nadolazećeg vikenda. Ivana Dadić, stručna suradnica za informiranje i odnose s građanstvom u Gradu Zadru poručila je kako u gradskoj upravi ta opcija jednostavno ne postoji.
– Zaposlenici sami mogu pojedinačno za duži vikend iskoristiti dan svoga godišnjeg odmora, no odjeli moraju funkcionirati. Sada, da uprava kompletno proglasi petak neradnim danom to nismo nikad napravili, a niti možemo napraviti poručila je Dadić.
Slični zaključci dolazi i iz Zadarske županije.
– Hoće li neki pojedinac uzeti tada dan svoga godišnjeg odmora, tu evidenciju vodi svaki odjel zasebno, no kolektivnog odlaska nikad nije bilo i zgrada Zadarske županije će u petak raditi normalno, kao i inače, kazala je glasnogovornica Zadarske županije Vlatka Vučić Marasović.
Glasnogovornica Sveučilišta u Zadru Elija Vrsaljko jučer nije bila dostupna za informacije, no zato smo o mogućnosti kolektivnoga produljenog vikenda upitali u Gradskoj knjižnici Zadar.
– U zadnjih petnaest godina koliko radim u Gradskoj knjižnici Zadar nije se niti jednom dogodilo da spajamo duže vikende zbog praznika, a vjerujem da će tako biti i ovaj put. Iznimke radimo jedino kada su veća događanja pa zbog kojih znamo zatvoriti knjižnicu nekoliko sati ranije, kazao je Mladen Masar.