Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Slavica Jeličić, nova predsjednica SDP-a

29.10.2013. 23:00
Slavica Jeličić, nova predsjednica SDP-a


Slavica Jeličić, potpredsjednica Gradskog vijeća, nova je predsjednica SDP-a Biograda na Moru, tako su odlučili biogradski socijaldemokrati na unutarstranačkim izborima održanim u Gradskoj vijećnici. Protukandidati su bili dugogodišnji rukometni trener prof. Zvonimir Petrović, te Tito Doljanac, predsjednik biogradske Udruge antifašističkih boraca i antifašista. Izbori su se proveli sustavom jedan član- jedan glas.
Gradska vijećnica i pravnica Mira Ražnjević izabrana je za potpredsjednica biogradske organizacije SDP-a. Za tu dužnost Ražnjević nije imala protukandidata.
Jeličić poručuje da u narednom mandatu želi povećati broj članova, ojačati aktivnosti stranke u provođenju ideje socijaldemokracije.
– Želimo raditi ozbiljno i odgovorno kako bi stranka u Biogradu na Moru zauzela mjesto koje joj pripada, naglasila je Jeličić.
Slavica Jeličić je na čelnom mjestu biogradskog SDP-a zamijenila dosadašnjeg predsjednika Damira Šangulina čiji će se mandat ponajviše pamtiti po stranačkom neslaganju s Danijelom Karabatićem, tadašnjim predsjednikom Kluba vijećnika SDP-a u biogradskom Gradskom vijeću i predsjednikom SDP-ova Savjeta za turizam, te isključivanjem iz stranke mlade i perspektivne Anite Merle, tajnice gradske organizacije stranke i tajnice Savjeta za medije županijskog odbora.