Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Izbacili smo frustraciju

Autor: Viktor Bogut

29.11.2009. 23:00
Izbacili smo frustraciju

Foto: Zvonko KUCELIN



Ništa drugo nismo ni očekivali. No, u konačnici je to bila lijepa večer. Atmosfera je bila odlična, vjerujem da su svi gledatelji zaista mogli uživati u našoj predstavi u subotu
Izbacili smo frustraciju. Ceh je platila Bosna. Jednostavno smo morali se negdje ispuhati nakon Arisa – kazao je organizator igre Rok Stipčević nakon što je Zadar demolirao “fenjeraša” NLB lige.
– Ništa drugo nismo ni očekivali. No, u konačnici je to bila lijepa večer. Atmosfera je bila odlična, vjerujem da su svi gledatelji zaista mogli uživati u našoj predstavi u subotu.
Vaši mladi kolege dobili su i nešto više minuta u igri?
– To je bilo lijepo za vidjeti. Znam koliko se trude, koliko treniraju i zaslužili su da igraju. A ovakva utakmica je bila kao idealna za njih. Pogotovo je bilo lijepo u zadnjih sedam-osam minuta kada je bilo pet Zadrana u igri.
Igrači i stručni stožer Zadra već jučer su se zaputili prema Zagrebu. Tamo su noćili, a danas krenuli prema Beču gdje će sjesti na avion koji će ih odvesti u Litvu. U ovosezonski europski pohod krenulo se s porazom. I to domaćim. U utorak će se stvoriti prilika da se anulira taj domaći poraz. Zadar je na žalost ili na sreću dobio atraktivnu skupinu. Sve četiri momčadi nazivaju se domačinskim i sigurno je da neće biti jednostavno ispraviti “kiks” iz prvog kola. A to će pokušati ostvariti u dvoboju s litavskim Šiauliaiem.
– Sinoć smo ih gledali. Krenuli smo se pripremati za tu utakmicu. Naš protivnik je dobra momčad. Imaju malu dvoranu, koja je uvijek puna. Imaju bučne navijače i sigurno je da nije jednostavno odnijeti bodove s takvih gostovanja. Meni osobno ne smeta takva atmosfera. Dapače. Inspirira me. Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu – zaključio je Stipčević.