Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Ladies za Božić stižu u Zadar

29.11.2013. 23:00
Ladies za Božić stižu u Zadar


Već pune dvije godine razvija se jedna lijepa priča u sklopu zajedničkog sastava “Ladies” koji u stalnoj postavi čine – Ivana Radovniković, Branka Delić i Maja Vučić. Iako su već prije toga ostvarile uspješne samostalne karijere afinitet prema kvalitetnoj glazbi, želja za nečim novim potaknuli su ih da se udruže te na scenu dovedu sastav nevjerojatnih vokalnih sposobnosti.
Udružene, prekrasni ženski vokali naše glazbene scene, svojim su koncertima posjetile skoro sve veće gradove u Hrvatskoj, te energičnim nastupima oduševile nekoliko tisuća posjetitelja.
Tada su početak suradnje obilježili božićnom pjesmom “Sretan Božić”, a sada tu istu uspješnu suradnju nastavljaju sa novom božićnom pjesmom “Božićna uspavanka”, gdje im se čak pridružila i Sanja Doležal.
Tekst potpisuje Branka Delić, a glazbu Silvestar Dragoje – Šomi.
Gdje god da nastupaju djevojke privlače pozornost svojim glasom, elegancijom ali i energijom koja iz njih isijava tijekom izvođenja najpoznatijih svjetskih hitova. A u to će se moći uvjeriti i publika na njihovim sljedećim koncertima od kojih je prvi 14. prosinca u Slavonskom Brodu, a pred sam Božić, 21. prosinca, nastupit će i u Zadru.
Za novu božićnu pjesmu “Božićna uspavanka”, Ladies će snimiti i video spot, a radijska i televizijska premijera očekuje nas uskoro, jer ipak Božić je pred vratima…