Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Thompson za blagdane u Zadru

29.11.2013. 23:00
Thompson za blagdane u Zadru


Nakon što je posljednjih nekoliko puta nastupao u okolici Zadra, Marko Perković Thompson konačno dolazi u Zadar. Koncert će se održati u petak, 20. prosinca u 20 sati u dvorani Višnjik, a s obzirom da je vrijeme novogodišnjih blagdana i učestalog korištenja pirotehnike organizatori savjetuju posjetiteljima da ih ne nose sa sobom jer će na ulazima biti stroga pirotehnička kontrola.
Turneja “Ora et labora” započeta koncem lipnja pokazala je do sada iznimno zanimanje Thompsonove publike, ali i oduševljenje viđenim i doživljenim. Svaki koncert posebna je glazbeno-produkcijska priča, poseban audio-vizualni doživljaj, no ono što je svima zajedničko, osim vrhunske izvedbe i sjajne svirke, nevjerojatna je atmosfera, obilje pozitivnih emocija i izvrsna interakcija Thompsona i benda s jedne i publike s druge strane, poručili su organizatori na jučerašnjoj novinskoj konferenciji na Višnjiku.
– Kao i svi dosadašnji koncerti, i ovaj svojoj vjernoj publici jamči glazbeno-produkcijski događaj na najvišoj razini te set listu sastavljenu od pjesama s novog albuma, ali i najboljih dosadašnjih hitova od laganijih pjesama pa do žestoke svirke. Repertoar je to koji će zadovoljiti različite ukuse, ali i koji će zajedno s publikom nesumnjivo stvoriti sjajan ugođaj, najavila je Danijela Mileta Đimoti.
Dio te atmosfere nalazi se i na nedavno objavljenom trosatnom DVD-u “Thompson – Poljud live” koji sadrži koncert, dodatke o snimanju novog albuma “Ora et labora” te snimke koncerta u Munchenu.
Ulaznice po cijeni od 70 i 90 kuna, a na dan koncerta 80 i 100 kuna, moći će se u Zadru nabaviti na prodajnim mjestima u agencijama Aquarius i A&R, u Biogradu u caffe baru H2O, u Gospiću u The Highlander’s pubu, u Novalji u agenciji Kompas te u Šibeniku i Vodicama u turističkoj agenciji NIK. Prodaja ulaznica kreće od ovog ponedjeljka u ponoć. Po nižoj cijeni biti će na raspolaganju stajaća mjesta na koja će posjetitelji ulaziti na sjeveru, dok će ulaz na sjedeća mjesta na tribinama biti moguć na sva četiri ulaza, A, B, C i D.