Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Slobodnih mjesta ostalo u Kolovarama, Diadori i Arsenalu

29.12.2010. 23:00
Slobodnih mjesta ostalo u  Kolovarama, Diadori i Arsenalu


Cijene hotelskog dočeka su oko 600 kuna. Doček u hotelu Club Funimation Falkensteiner Borik je rasprodan, a u Arsenalu se nudi doček u stilu 1001 noći ili Octoberfesta. Cijena mjesta na galeriji u Arsenalu je 500 kuna, a na parteru 300


Oni koji još ne  znaju gdje bi dočekali Novu  2011. godinu, a vole fine delicije i dobru glazbu, ne moraju se brinuti jer svoje mjesto  još mogu rezervirati u hotelu  Kolovare, hotelu Diadora  Punta Skala Falkensteiner i u  Arsenalu. Hotel Club Funimation u potpunosti je rezerviran, a doček u hotelu  Pinija Petrčane ove godine će  izostati zbog renoviranja hotela.
Obiteljski doček u  Punta Skali
U hotelu Kolovare ostalo je  još nešto mjesta, a dosad su  najviše rezervirali Hrvati i Talijani, zatim Slovenci, Austrijanci, a tradicionalno bit će  i dosta Zadrana.
– Zabavljat će grupa Galeb  iz Zadra, imat ćemo bogatu  novogodišnju lutriju na kojoj  se mogu osvojiti putovanja po  Hrvatskoj i inozemstvu. U ponudi je ekskluzivni riblji i  mesni meni – file kovača u  tijestu, teleći medaljoni u janjećoj maramici, ravioli punjeni pužima u umaku od  peršina i još puno toga. Goste  čeka piće dobrodošlice i šampanjac u ponoć, a cijena  dočeka je 590 kuna, kaže Hrvoje Šestan, direktor hotela  Kolovare, dodajući da će se u  hotelu slaviti i prvi dan u  sljedećoj godini.
Family hotel Diadora ove  godine prvi put organizira  doček Nove godine, a u hotelu ističu da su jako zadovoljni odazivom.
– Ovo nam je prvi put i baš  zato će ovaj doček biti spektakularan. Zadovoljni smo  odazivom, pogotovo zato što  smo sve organizirali u relativno kratkom roku, a  odlučili smo se za to zbog  interesa naših stalnih gostiju.  Najviše rezervacija napravili  su Hrvati, zatim Slovenci i  Talijani. Odličan je odaziv i  samih Zadrana za koje smo i  organizirali prijevoz autobusom. Od 17 sati na Silvestrovo  će na nekoliko postaja u Zadru autobus kupiti goste i u  više navrata kroz večer ih  vraćati kući, rekla je Jasmina  Matić Sremec iz Odjela prodaje i marketinga hotela Diadora Punta Skala.
Ono što je ljude u Diadoru  najviše privuklo je zabavan  program dočeka za djecu.
– Dječica će uživati. U Falky-landu će djeca imati svoj  disko, aperitiv, koktel… Ima  još mjesta, iako su sobe većim  dijelom rezervirane. Ima i Zadrana koji su uzeli cijeli paket  s noćenjem kako bi koristili i  wellness, a imamo i dječji  wellnesss s dječjom saunom.  Važan nam je odaziv lokalnih  gostiju da i oni vide kako smo  to sve lijepo napravili i da  uživaju u tome. Uz vatromet  koji izgleda kao da ide s mora,  zabava na dočeku u u hotelu  Diadora je zajamčena, rekla  je Matić Sremec, dodajući da  je cijena od 654 kune usklađena s cijenama u drugim  hotelima, a opet dostojna kvalitetnog dočeka.
Orijentalni specijaliteti  u Arsenalu
Club Funimation na Boriku  je potpuno rasprodan, što,  dodaje Matić Sremec, i ne  čudi.
– Već je to i tradicija i jako je  puno gostiju koji dolaze svake  godine. I oglašavanje je  počelo puno ranije nego za  doček u hotelu Diadora. Najviše rezervacija imaju Talijani,  Slovenci, Austrijanci pa Hrvati, a bit će i nešto Zadrana,  kazala je.
Arsenal ove godine nudi  mogućnost izbora novogodišnjeg ambijenta pa posjetitelji u 2011. mogu ući kao  protagonisti 1001 noći ili u  duhu Octoberfesta.
– Galerija Arsenala postaje  pozornica 1001 noći uz mirise  i okuse Orijenta, a na jelovniku se, uz izbor sireva,  mesnih delicija, orijentalnih  slastica i salata te egzotičnog  voća, nalaze i omiljeni mesni  specijaliteti turske kuhinje,  dok one koji ne odustaju od  Mediterana čeka Cromaris riblji kutak. Prizemlje Arsenala  transformira se u pub u maniri Octoberfesta. Bogati buffet inspiriran je germanskom  kuhinjom i oduševit će ljubitelje mesnih specijaliteta,  posebice kobasica i šunki, kao  i sladokusce koji uživaju u  ušećerenom voću i bogatim  okusima voća prelivenog slatkim sirupima, najavila je Nives Rogoznica, suradnica u  Arsenalu, dodajući da ima još  slobodnih mjesta.
Za atmosferu su zaduženi  DJ i “Alibaba band”. Cijena  dočeka u Arsenalu je 500  kuna za galeriju i 300 kuna za  parter. Arsenal organizira i  reprizu dočeka “Novogodišnji  plesnjak” uz grupe Polaris i  Zadrani.