Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Osjetio sam povjerenje trenera Milina

30.01.2014. 23:00
Osjetio sam povjerenje trenera Milina


S obala Kaspijskog jezera na obale Jadranskog mora. Ivor Weitzer (1988.) nije se dugo zadržao u Iranu, točnije u prvoligašu Malavan iz lučkog grada Bandar-e Anzalija gdje je otišao prošlo ljeto nakon razlaza s matičnom Rijekom. U Igran ga je pozvao Dragan Skočić, trener koji ga dobro poznaje iz riječkih vremena. No, nakon Irana Ivor se nije se vratio na Kvarner već je stigao na – Kalelargu.
– Ferdo Milin je glavni razlog zbog kojeg sam došao u Zadar. Kada osjetite da vas trener želi tada se lakše odlučiti za promjenu sredine – rekao je Weitzer koji se Zadranima pridružio na pripremama u Novigradu.
Ivorovo radno mjesto u momčadi je vezna linija, klasičan ofenzivni vezni. Kao takav doveden je na poziciju upražnjenu odlaskom Luke Begonje u Lokomotivu.
– Znam koja je moja zadaća u momčadi, a to je spajanje vezne linije i napada. Na pripremama u Istri uigravali smo nekoliko opcija. Bilo je dobrih i loših perioda u našoj igri, ali to nije ništa čudno s obzirom da pravu formu tek očekujemo. Uostalom, pripreme i služe tome da se vidi kako složiti momčad. Do Osijeka još stignemo popraviti stvari s kojima nismo zadovoljni.
Govoreći o prvim dojmovima po dolasku u Zadar Weitzer ne skriva – oduševljenje!
– Svi su me odlučno primili. Osjetio sam poštovanje trenera i suigrača i ugodno se osjećam u svom novom klubu.