Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Unplugged i “Walt” u Arsenalu

30.01.2014. 23:00
Unplugged i “Walt” u Arsenalu


Pips, Chips & Videoclips predstavit će svoj najnoviji, nakon dugo vremena snimljeni album „Walt” kojim su se uspješno vratili na domaću scenu, a Majke će svirati unplugged


Vijesti o dva velika koncerta stigle su nam jučer iz Arsenala. Tamo će, naime, 21. veljače nastupiti Majke, a 28. veljače bend koji uistinu dugo nismo vidjeli i čuli u Zadru Pips, Chips & Videoclips.
– Istina je, dolaze nam jedni i drugi. Uskoro ćemo javnost obavijestiti o cijenama ulaznica i o datumima početka prodaje, kazala nam je Sanja Perković, glasnogovornica Arsenala.
Majke i frontmen Bare nastupit će prvi put nakon kolovoza 2011., a zadnji unplugged koncert, baš kakav će biti i predstojeći u Arsenalu, imali su 2008. godine. Zadrani koji su lani išli na Saljsku feštu nadali su se da će ih tamo vidjeti, ali već dogovoreni nastup bend je otkazao u zadnji čas zbog Barine bolesti.
Pips, Chips & Videoclips predstavit će svoj najnoviji, nakon dugo vremena snimljeni album „Walt” kojim su se uspješno vratili na domaću scenu.
Svi ljubitelji dobrog domaćeg rocka ovim bi dvama koncertima napokon mogli doći na svoje. Prolazi zima čiji su koncertni dio obilježili tek nastupi domaćih i pokojeg tribute gostujućeg benda iz ostalih gradova Hrvatske. To samo po sebi nije loše, dakako, ali u cijeloj priči nedostaju ovakvi koncerti – renomiranih bendova koji imaju svoju publiku.