Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

UPU zone Drage na javnom uvidu

30.05.2012. 22:00
UPU zone Drage na javnom uvidu


UPU se odnosi prije svega na realizaciju druge faze izgradnje objekata unutar naselja u njegovu sjeveroistočnom dijelu


Odlukom ninskog gradonačelnika Emila Ćurka i njegova stručnog kolegija, a u dogovoru s Mjesnim odborom Zaton i njegovim predsjednikom Draganom Pešom, na javni uvid bit će stavljen prijedlog Urbanističkog plana uređenja stambene zone Drage u Zatonu u trajanju od ponedjeljka 4. lipnja pa do petka 6. srpnja ove godine. Prijedlog UPU-a bit će istaknut u ninskom Domu kulture i moći će se uz pojašnjenje stručnih osoba iz Odjela za komunalnu djelatnost Grada Nina detaljno razgledati svakog radnog dana, počevši od 8 pa do 14 sati. Prijedlozi i primjedbe te druga pojašnjenja vezana uz ovaj dokument, zainteresirani će građani moći upisati u knjigu dok traje uvid.
Javno izlaganje i rasprava o planu bit će 27. lipnja u prostorijama Doma kulture u 12 sati. Pisana očitovanja, mišljenja i primjedbe na prijedlog Urbanističkog plana uređenja stambene zone Drage moći će se dostaviti nositelju izrade Gradu Ninu i to najkasnije do završetka javnog uvida. Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.
Inače, navedeni UPU odnosi se prije svega na realizaciju druge faze izgradnje objekata unutar naselja u njegovu sjeveroistočnom dijelu. Prijedlog i navedena rasprava među Zatonjanima već su sada pobudili veliki interes tako pa se očekuje da će se mnogi odazvati pozivu i uključiti se s mišljenjima i prijedlozima.