Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

“Kolovare open 2010” rezerviran za vladare hrvatskog pijeska

30.07.2010. 22:00
“Kolovare open 2010” rezerviran za vladare hrvatskog pijeska


Subota je rezervirana za najbolje hrvatske odbojkaše na pijesku. Unatoč velikom broju prijava, odlučili smo ograničiti broj sastava na 12 te će na “Kolovare open 2010” nastupiti parovi koji su visoko rangirani u Prvenstvu Hrvatske, a kao drugi ključni parametar poslužio nam je nekadašnji igrački status pojedinih parova. Najkvalitetniji predstavnici ovog atraktivnog sporta bit će: Krešimir Perić i Grga Timčevski iz Zagreba koji su dugogodišnji neprikosnoveni vladari hrvatskog pijeska, zatim Dejan Klajić i Bernard Ćosić – trenutačno vodeći par u prvenstvu Hrvatske, Matko Čulina i Svibor Dolenec kao perspektivan par KOP Vrapce, Pero Križanović i Frane Žanić – legende hrvatske odbojke na pijesku iz Splita, Jegor Žukovski, tehnicar hrvatske reprezentacije u paru s Obradovićem itd – upoznaje nas Karlo Lisica, predsjednik Kluba odbojke na pijesku Arbanasi, s tvrtkom Obala i lučice suorganizatorom turnira.
– Zadarsku će županiju predstavljati reprezentativni bibinjski par Tomislav Fuzul i Bruno Šimunić te zadarski dvojci: Luka Radoševic i Josip Viduka, Antonio Surać i Damir Paleka, odnosno Tomislav Jović i Trpimir Burčul – dodao je Lisica. 
Odbojkaši će se konkurirati za novčane nagrade koje je osigurala tvrtka SLAD iz Pakostana. Turnir započinje danas (subota) u 10 sati i trajat ce sve do ranih večernjih sati kada ćemo saznati imena najboljih.
Bogat program na polivalentnom pješčanom igralištu nastavlja se i sljedeći vikend. KOP Arbanasi, Obala i lučice i BK Diabolik pobrinuli su se za organizaciju boks turnira na pijesku kao još jedne atraktivne sportsko-turističke manifestacije.