Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Zebić: Bili smo prazni i ispuhani

30.10.2011. 23:00
Zebić: Bili smo prazni i ispuhani


Umjesto da se pobjedom nad Slaven Belupom dočepamo gornjeg dijela ljestvice, mi smo po tko zna koji put propustili priliku i ponovno se vraćamo realnosti, borbi za ostanak


Koprivničani su, što je i normalno, bili puno zadovoljniji nakon subotnje utakmice na Stanovima, zabili su tri zgoditka i put Koprivnice nose sva tri boda. Gostujući trener Roy Ferenčina izgledao je na konferenciji za novinare kao da mu je pao veliki kamen sa srca.
– Mislim da smo zasluženo došli do ove pobjede i mogu samo čestitati svojim igračima. Kada smo dolazili u Zadar, znali smo da imaju dobru momčad koja je u ovoj sezoni na svojim Stanovima pobijedila i Hajduk i Dinamo. Zato smo postavili dodatni osigurač u obrani i to se pokazao kao pun pogodak. Svi znate da smo tijekom ovoga tjedna imali veliki kiks u Kupu i moji igrači i ja smo doživjeli toliko kritika da je to nezapamćeno. Posebno ističem da se radilo o kritikama jako zločestih ljudi. Zato smo se dogovorili da ćemo ginuti na terenu, da ćemo pojesti travnjak na Stanovima ako treba. Hvala upravi koja nam je dala podršku u tim trenucima, a vjerujem da smo im to vratili na najbolji mogući način. Čestitam Zadru na fer i korektnoj igri i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva.
Domaći trener Dalibor Zebić čestitao je Ferenčini na pobjedi i prokomentirao utakmicu.
– Čestitam Belupu, bili su bolji i zasluženo su pobijedili. Kada u jednoj utakmici napraviš toliko gluposti i pogrešaka, onda i ne možeš očekivati ništa drugo osim poraza. Praktički smo iz prvog napada primili gol i to nakon početničke pogreške. Onda izjednačiš u 44. minuti, a vodstvo ti ne traje niti punu minutu. Ponovno velika pogreška i gosti su opet u prednosti. Jednostavno nismo bili pravi. Djelovali smo prazno i ispuhano, a onda je poraz bio neminovnost. Nismo imali raspoloženih pojedinaca ni igru, a onda se niti ne može učiniti više.
Naoko je Zadar igrao s ofenzivnim sastavom, u veznoj liniji s Mršićem, Begonjom i Ćurjurićem.
– Istina je, igrali smo s ofenzivnom veznom linijom, ali protiv Belupa su svi igrali za sebe, a ne za momčad. Belupo je s tim osiguračem dobro izolirao Santinija, a onda se bez pomoći suigrača ne može učiniti puno. Po bokovima nismo dobro igrali, bilo je premalo upotrebljivih centaršuteva,a u obrani je curilo na sve strane. Umjesto da se pobjedom nad Slaven Belupom dočepamo gornjeg dijela ljestvice, mi smo po tko zna koji put propustili priliku i ponovno se vraćamo realnosti, borbi za ostanak – razočaran je na kraju konferencije djelovao Dalibor Zebić.