Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Ukradeno 250 litara eurodizela

30.12.2010. 23:00
Ukradeno 250 litara eurodizela


Tijekom noći sa srijede na četvrtak u mjestu Crljenik, a na području poslovne zone u Stankovcima, nepoznati je drznik provalio u više radnih strojeva i teretnih vozila iz kojih je ukrao ukupno 250 litara eurodizela, čime je dva poduzeća oštetio za iznos od oko tisuću i pol kuna.
Krajem ovog mjeseca u mjestu Maslenica provaljeno je u kuću u vlasništvu 32-godišnjaka iz koje su ukradena četiri satelitska prijamnika. U ovom je slučaju materijalna šteta procijenjena na oko dvije i pol tisuće kuna. Policijski službenici Prve policijske postaje u Zadru uhitili su dvojicu 18-godišnjaka iz Zadra, koje se sumnjiči da su tijekom noći pokušali iz zatvorenog dvorišnog prostora poduzeća HEP Zadar, u ulici Nikole Tesle bb u Zadru, ukrasti 20 metara visokonaponskog električnog kabela, kojeg su pri tome oštetili. Kriminalističko istraživanje je u tijeku – pojasnili su u PU zadarskoj.
U četvrtak sat iza ponoći policajci su nakon dojave građana, u Ulici kralja Dmitra Zvonimira u Zadru, zatekli 32-godišnjaka iz okolice Zadra kod kojeg je nađeno 25 kilograma bakrenih kablova i manja količina mesinga za koje se sumnja da ih je ukrao iz garaže u vlasništvu 55-godišnjaka. Doveden je u prostorije policije gdje je u četvrtak tijekom dana još uvijek trajalo kriminalističko istraživanje. Ukoliko policajci utvrde, kako kažu, postojanje osnovane sumnje da je upravo on kradljivac, slijedi mu kaznena prijava.