Ana Šarić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Lipanj 5, 2021 12:13

Uoči ljetne sezone Javna vatrogasna postrojba Zadar zaposlila je osam novih djelatnika, koji su odabrani među 22 kandidata koji su zadovoljili uvjete natječaja. Željko Šoša, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zadar istaknuo je kako je sad veći broj vatrogasaca otišao u mirovinu te su ovim natječajem tražili dopunu za ta radna mjesta.

Četvrtak, Lipanj 3, 2021 09:30

Zavod za javno zdravstvo Zadar u dogovoru sa Stožerom civilne zaštite Zadarske županije i u suradnji s Domom zdravlja Zadarske županije organizira masovno cijepljenje za sve stanovnike koji se još uvijek nisu stigli naručiti, a u svrhu još bolje promocije cijepljenja.

Srijeda, Lipanj 2, 2021 13:17

Neizostavan detalj svakog doma koji ujedno umiruje, svijetli i još k tome miriše svakako su svijeće. One u posljednjih nekoliko godina zauzimaju važno mjesto u self-care rutini, a dolaze u raznim oblicima i mirisima. A sve to imaju i svijeće brenda Bijeli glog iza kojeg stoji mlada Zadranka Dominique Vrkljan koja je svoju ljubav prema svijećama pretvorila u pravi mali posao.

Nedjelja, Svibanj 30, 2021 23:22

Marko Vučetić, kandidat za zadarskog gradonačelnika koalicijske liste SDP, Akcija mladih, HSS, Centar i Glas izgubio je utrku za grad od Branka Dukića, kojemu je ovo drugi mandat. Za Vučetića je glasalo 11.210 ​birača, dok je Dukić dobio 2000 glasova više. Vučetić se ispred stožera SDP-a obratio građanima te čestitao Dukiću, ali i svim građanima koji su ga birali.

Nedjelja, Svibanj 30, 2021 23:19
Nezavisni kandidat za župana dr. Ivica Žuvela ostvario je dobar rezultat u drugom krugu lokalnih izbora, ali ipak nedovoljan kako bi pobijedio HDZ-ovog kandidata, Božidara Longina. U gradu Zadru Žuvela je bio bolji za više od 4.000 glasova, osvojio ih je 58 posto, naspram Longinovih 42 posto, no Longin je razliku nadoknadio u ostatku županije te na kraju slavio s razlikom od oko 1.500 glasova.
 
Subota, Svibanj 29, 2021 11:14

 U Centru za razvoj i edukaciju Poličnik održana je svečanost uručivanja Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini koju je organizirao Središnji državni ured za demografiju i mlade. Svečano uručivanje ugovora održalo se jučer, a uručenju su prisustvovali zadarski župan Božidar Longin, njegov zamjenik Šime Vicković te načelnik općine Poličnik Davor Lončar, kao i mnogi drugi načelnici i gradonačelnici, potpisnici ugovora.

Petak, Svibanj 28, 2021 15:00

HGK - Županijska komora Zadar, u sklopu projekta Mistral, organizirala je online događaj National Learning Camp, na kojemu su se publici iz županijskih ustanova predstavili alati razvijeni u prošlogodišnjim pilot aktivnostima, natjecanju plavih poslovnih planova malih poduzeća te na matchmaking događaju Rethinking Tourism B2B. Predstavit će i nacionalnu studiju izrađenu tijekom projekta MISTRAL - Blue Growth Book.

Petak, Svibanj 28, 2021 14:47

U Centru za razvoj i edukaciju Poličnik održana je svečanost uručivanja Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini koju je organizirao Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Srijeda, Svibanj 26, 2021 17:49

U sklopu kapitalnog infrastrukturnog projekta "Projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane" potpisan je ugovor za dogradnju Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Centar s ciljem optimizacije rada uređaja. Ugovor su  potpisali direktor Odvodnje d.o.o. Grgo Peronja i Kristijan Milaković, direktor tvrtke Nicro d.o.o., koja je izvođač radova.

Srijeda, Svibanj 26, 2021 09:40

Gradonačelnik Dukić najavio je otvaranje natječaja za pokretanje radova na, kako kaže, zadnjoj crnoj točki u gradu Zadru, odnosno sanaciji križanja ulica Puta Biliga i Hrvatskog sabora koje je prometno najopterećeniji dio grada i gdje se stalno stvaraju prometne gužve, posebice u ljetnim mjesecima.

Stranice