Andrija Prović

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Studeni 29, 2016 00:00

Svirke u sklopu Forum Blues Bara od ovog se petka sele u novi prostor. Nakon četiri i pol sezone u Caffe baru Forum, koncertni program na Kalelargi nastavlja se u Callegro baru. Tek par metara udaljen od dosadašnje lokacije Callegro nudi klupski ambijent i više mjesta pa se novi Turisthotelov prostor nametnuo kao logičan izbor organizatora.

Četvrtak, Studeni 10, 2016 00:00

Nakon odličnog garažnog rocka u izvedbi Erotic Biljana &  His Heretics, Forum Blues Bar ovog petka nudi jazz, blues, funk i soul.  Donosi ih Mate Skračić Adaptive Quartet, šibenski sastav koji u premijernom nastupu na Kalelargi izvodi standarde bazirane na inovativnim  aranžmanima i improvizaciji.

Srijeda, Ožujak 9, 2016 00:00

Prije više od 20 godina Ekatarina Velika prestajala je postojati. Smrću frontmena Milana Mladenovića ugasio se bend koji je na prostoru bivše države bio (i ostao) avangarda u art rock ruhu. Na sreću brojnih fanova glas o EKV tu se ne zaustavlja, a njeno se naslijeđe i dalje prepričava, svira i pjeva.

Četvrtak, Listopad 29, 2015 00:00

Mračni su, bučni, nerijetko cinični, sarkastični i kada treba prezirni prema uljuljanom establišmentu i nametnutim konvencijama. Beskompromisnim decibelima i rifovima prizivaju samo odlučne i izdržljive. Missing Link zato su rizični?

Utorak, Travanj 28, 2015 00:00

Koncertna sezona Forum Blues Bara na Kalelargi stigla je u samu završnicu, a posljednji koncert prije tradicionalnog ljetnog raspusta ovog će petka obilježiti dva domaća benda - Pinch Roller i Možda (Valjda/Do Heepa). Caffe bar Forum i glavnu zadarsku ulicu na Praznik rada će tresti punokrvni blues rock s obradama klasika žanra i sve zapaženijim autorskim materijalom.

Srijeda, Travanj 15, 2015 00:00

U koncertnom kalendaru Forum Blues Bara na Kalelargi ovaj je petak ponovno rezerviran za vrhunski jazz. Izvest će ga biogradski Chicken Shack Groovers - sastav koji zvuk bazira na prepoznatljivom soul, funk i groove jazzu sedamdesetih.

Srijeda, Ožujak 18, 2015 00:00

Koncertni petak u Caffe baru Forum na Kalelargi ovog je tjedna ponovno rezerviran za Forum Demo. U sklopu programa za promociju autorskih bendova, pjevača i kantautora svoj će materijal i viziju grunge rocka i post punka predstaviti zadarski Epilog.

Srijeda, Ožujak 11, 2015 00:00

U Forum Blues Baru na Kalelargi ovog se petka svira vrhunski garažni blues. Izvest će ga Marko i Darko, sastav, odnosno duet nepretencioznog naziva i reputacije zagrebačke klupske atrakcije koja inspiraciju vuče iz sirove energije hill country bluesa sjevernog Mississippija.

Srijeda, Ožujak 4, 2015 00:00

U Forum Blues Bar na Kalelargi ovog petka stiže splitski  058 band. Stilsko obilježje seksteta probranih glazbenika je americana -  fuzija raznih glazbenih stilova nastalih u Americi. Prvenstveno je vezana za country muziku, ali i sve druge vidove roots glazbe poput bluesa,  rhythm & bluesa, soula, gospela, pa sve do jazza.

Četvrtak, Veljača 26, 2015 00:00

U Forum Blues Baru na Kalelargi ovog se petka svira vrhunski garažni blues. Izvest će ga Marko i Darko, sastav (duet) nepretencioznog naziva i reputacije zagrebačke klupske atrakcije koja inspiraciju vuče iz sirove energije hill country bluesa sjevernog Mississippija.

Stranice