Doris Babić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Veljača 16, 2021 09:35

Gradonačelnik Dukić jučer je sa suradnicima i u društvu predstavnika medija obišao gradilište Providurove palače.
Naime, radovi na Palači ulaze u završnu fazu i kraj se očekuje u roku od dva do tri mjeseca.

Srijeda, Veljača 10, 2021 12:26

Na jučerašnji dan, 9. veljače, udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske komisije organizira Dan sigurnijeg Interneta s ciljem promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake se godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta udružuje kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na Internetu.

Petak, Veljača 5, 2021 16:30

Danas je predstavljena prva faza uređenja plaže Kolovare. Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima i projektantom studije uređenja plaže Kolovare, Perom Marušićem, predstavio je javnosti plan uređenja plaže Kolovare. Riječ je o najvećoj gradskoj plaži koja zahtijeva sustavno uređenje u cijeloj svojoj dužini od preko kilometra.
U tijeku su radovi na uređenju prve faze koji su započeli u studenom i trebalo bi biti gotovo do svibnja.

Četvrtak, Siječanj 21, 2021 15:17

Otvorena je humanitarna prodajna izložba umjetničkih radova naziva »Humanost na djelu – 2021.« u Kneževoj palači.
Organizirana je u suradnji Likovne udruge Art Forum Zadar i Narodnog muzeja Zadar, a sav prihod od prodaje djela bit će uplaćen u Državni proračun za pomoć područjima stradalima u potresu koji je pogodio područje Siska, Petrinje i Gline.