Goran Šimunov

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Listopad 15, 2021 14:51

Želeći pozvati javnost, pacijente oboljele od raka, zakonodavce i zdravstvene stručnjake da se pobrinu da pandemija covida-19 ne uspori odlučnu borbu protiv raka, pokrenuta je kampanja »Time to act Croatia«, pod sloganom »Ne dopustite da Vas covid-19 spriječi u borbi protiv raka!« te su poslane jasne poruke #VrijemeJeZaAkciju i #OdlučnoProtivRaka.

Srijeda, Listopad 13, 2021 13:52

Iako su za nama dvije teške pandemijske godine u kojima je hrvatsko gospodarstvo najprije u 2020. snažno palo, da bi se ove godine pomalo neočekivano brzo i jako ponovno dignulo, čemu bitno pridonosi i iznenađujuće uspješna turistička sezona i posezona, tržište nekretnina kroz svo to razdoblje brodi vrlo stabilno.

Utorak, Listopad 12, 2021 13:54

Učenici, profesori i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole iz Siska, njih 60-ak, boravili su ovih dana u Zadru u okviru projekta »Tisuću učenika, milijun doživljaja« kojim je za više od tisuću učenika iz ukupno 13 škola s potresom pogođenog područja Sisačko- moslavačke županije, omogućen posjet jadranskoj obali do polovice listopada. Projektom je za njih osiguran besplatan smještaj, a u Zadru su ovi učenici odsjeli u Falkensteiner Resortu Borik.

Četvrtak, Kolovoz 19, 2021 11:29

Nakon što se čitateljica Daniela Valčić nadležnim institucijama i Zadarskom listu obratila zbog problema pojave osipa nalik impetigu među djecom, koja se na otoku Ošljaku kupaju u blizini trajektnog pristaništa, stigao je odgovor Vodopravne inspekcije Državnog inspektorata, koja je provela nadzor.

Utorak, Srpanj 13, 2021 13:25

Mještani Silbe, ali i brojni gosti koji su zadnjih tjedana svojim brojem višestruko nadmašili domaće stanovništvo, ogorčeni su situacijom s opskrbom jedine trgovine na tom udaljenom otoku zadarskog arhipelaga, ali i drugim problemima kao što su nepostojanje ijednog bankomata i radnim vremenom poštanskog ureda od samo nekoliko sati dnevno.

Subota, Lipanj 19, 2021 11:00

Voditelj postrojbe Civilne zaštite Grada Zadra Mate Lukić objavom na Facebooku izvijestio je javnost o podnošenju ostavke na ovu dužnost. Povod njegova čina je odluka Policijske uprave zadarske koja je šestero ljudi prijavila da su počinili prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, nakon čega su im izdane pisane mjere upozorenja. Među tih šestero je i Mate Lukić.

Nedjelja, Svibanj 9, 2021 11:30

U Centar za osobe s intelektualnim poteškoćama Mocire dio njegovih korisnika, prije svega Dječji vrtić Latica i Osnovna škola Voštarnica, već su počeli useljavati, a u smjeru rješavanja idu i dijelovi dvaju natječaja, po jednog Grada Zadra i Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, za njegovo opremanje.

Nedjelja, Travanj 11, 2021 13:19

Opća bolnica Zadar morat će ponovno razmotriti sve ponude pristigle na dio njihova javnog natječaja za nabavu lijekova i odabrati novu ekonomski najpovoljniju ponudu. Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) srušila je odluku Bolnice Lijekovi - 2. dio, grupa 12 te postupak javne nabave vratila na ponovno postupanje.

Nedjelja, Ožujak 28, 2021 12:00

Općoj bolnici Zadar srušen je dio javnog natječaja za nabavu razne uredske opreme i potrepština za razdoblje od dvije godine. Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) Rješenjem je na ponovno postupanje vratila nabavu za grupu 4. Toneri i tinte.

Nedjelja, Ožujak 28, 2021 11:29

Iako Zadarska županija unatoč koronakrizi i na koncu veljače 2021. godine bilježi rekordan broj zaposlenih, koji je prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) iznosio 55.113 zaposlenih, postoji opravdan strah od snažnijeg udara krize u razdoblju koje je pred nama.

Stranice