Siniša Pavić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Listopad 13, 2020 09:57

Sanja Kolovrat i Don Markušić! Oni su među prvima pohrlili ranjenom policajcu, pružili mu pomoć i bili mu podrška i ako treba tražiti istinske junake suludog čina što se jučer dogodio na Trgu svetog Marka, to su oni.

Sanja Kolovrat vodi trgovinu Dione, jedinu na Gornjem gradu. Čula je pucnjavu, istrčala van, vidjela ranjenog mladića i krenula mu pomoći.

Nedjelja, Lipanj 21, 2020 11:19

Susramlje. Sramota je ono što normalan čovjek mora osjećati. Srama je koliko vam drago i nemoći je poprilično, makar nas uvjeravaju da je sve ovo uvertira za dan kad ćemo moći pokazati moć. Pa ćemo podbaciti, garant, opet.

Petak, Lipanj 12, 2020 14:49

Premda je teških riječi palo s obje strane brvna, premda su mediji požurili napisati kako su SDP i HDZ »zaratili« oko planiranih sučeljavanja na televizijama s nacionalnom koncesijom, sve je, čini se, bliže buri u čaši vode nego li kakvoj oluji. Televizijskog sučeljavanja lidera dvaju stranaka će biti, bit će ih za službene izborne kampanje i to, kako smo i navikli, tik pred sam datum od izbora.

Srijeda, Lipanj 10, 2020 11:44

Mirela Španjol vodeća je poslovna konzultantica, stručnjakinja za javni nastup, retoriku i imidž, vlasnica tvrtke Ciceron komunikacije i zapravo prva koja se u nas ozbiljno počela baviti poslovnom retorikom.

U velikoj mjeri zahvaljujući baš njenom radu, javna je scena shvatila i koliko je dobar nastup važan i kako se vještine dobrog govorenja dade naučiti.

Četvrtak, Travanj 16, 2020 10:51

Ronilačka maska, filter za viruse i 3D printani adapter! Od toga je hrvatski tim entuzijasta na čelu s doktorom Ivorom Kovićem napravio respirator CroResp, a sve ne bi li zaštitio medicinsko osoblje, zdravstvene radnike, one koji su svakodnevno na prvoj liniji obrane od koronavirusa.

linic_seminar_2
Utorak, Ožujak 19, 2013 00:00

Kako prenosi internetska stranica Kuće Tabor, poznati hrvatski franjevac i svećenik fra Zvjezdan Linić nakon tjednog boravka u bolnici pušten je kući u Samobor, jer prema mišljenju predstojnika klinike za neurokirurgiju KBC-a Sestara milosrdnica i ravnatelja Vinogradske bolnice prof. Krešimira Rotima, tumor na mozgu koji je otkriven nije operabilan te je preporučeno liječenje radioterapijom i kemoterapijom.

Četvrtak, Veljača 28, 2013 00:00

Hoće li nestanak struje momcima donijeti sreću, jer klape i pjevaju u mračnim konobama i sjenovitim kaletama, no valjda neće biti "hard time" - kako kane prevesti na engleski riječ mižerja

Subota, Prosinac 8, 2012 00:00 1

Iako je ministrica kulture u izjavama za medije govorila o reformi pristojbe isto što i savjetnik Živković za naš list, ipak je jučer poslijepodne iz njenog ministarstva odaslano priopćenje o prestanku službe imenovanog glavnog savjetnika

Petak, Prosinac 7, 2012 00:00

Vladina reakcija usljedila je ni dan nakon objave nakane Ministarstva kulture da umjesto fiksne uvede pristojbu razmjernu visini primanja pretplatnika, i neovisno o tome imaju li TV-prijemnik. Navodno je ideja Ministarstva kulture dočekana na nož i u većini drugih ministarstava i Vladinih resora

hrt_Goran Radman i Domagoj Novokmet
Utorak, Studeni 6, 2012 00:00

Mediji su, ističe Radman, velikim dijelom bili zlonamjerni i neprofesionalni, te su tako "kontaminirali ozračje kvalitetnog, dobrog i korektno odrađenog postupka". On je, kaže, iz kampanje izašao čist

Stranice