Velimir Brkić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Listopad 20, 2021 10:07

Pun autobus djece s odgajateljicama iz Dječjeg vrtića Ribica sa zadarske Melade jučer su bili na dvosatnoj edukativnoj i radnoj posjeti na OPG-u Vidaić u Murvici Gornjoj.
- OPG Vidaić i vrtić Ribica pokrenuli su program »Tanjur pun zdravlja od prvoga dana« za kreativnije, poletnije i zdravije dječje sutra, kazala je mlada poduzetnica, mag.litt.comp Izabela Laura, predana PR i brand menadžerica, »content writer«, koja u svom poslu iznimno drži do kvalitete i profesionalnog pristupa.

Utorak, Listopad 19, 2021 14:31

U multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Benkovac održana je konferencija za javnost i medije u povodu početka radova na projektu »Benkovački sajam - unapređenje infrastrukture i valorizacija«, jednom od 12 razvojnih projekata Intervencijskog plana Grada Benkovaca vrijednog 25 milijuna eura ili 180 milijuna kuna kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji želi ojačati gospodarsku, socijalnu i teritorijalnu koheziju EU-a uklanjanjem neravnoteže među regijam

Utorak, Listopad 19, 2021 13:47 1

Čičindra, žižula, žižulja, čičimak, činguljin ili kineska datulja (lat. Ziziphus zizyphus) je, pored blitve, masline i trešanja, odnosno sukošanskih strišanja, zaštitni znak poljoprivrede općinskog središta Sukošan.
- Čičindru su ovdje krajem 19. i početkom 20. stoljeća donijeli pomorci s dalekih putovanja. Naime, ovo je voće na Mediteran stiglo iz dalekih azijskih krajeva, govori Božo Dijan i nastavlja:

Ponedjeljak, Listopad 18, 2021 13:24

U Privlaci nasuprot zgrade osnovne škole u tijeku su radovi na izgradnji novog Dječjeg vrtića Sabunić. Novi suvremeni vrtić s jaslicama bit će opremljen prema najvećim europskim pedagoškim standardima i bit će namijenjen djeci od 12 mjeseci do 7 godina života. Ukupna vrijednost projekta je oko 12 milijuna kuna.

Nedjelja, Listopad 17, 2021 09:13 1

 Lijepa, izuzetno značajna vijest za žitelje grada Benkovca, Bukovice i Ravnih kotara. Potpisan je ugovor s izvođačem radova na prvoj fazi projekta unaprjeđenja i valorizacije stoljetnog Benkovačkog sajma, najvećeg i najposjećenijeg dućana na otvorenom u Hrvatskoj.

Petak, Listopad 15, 2021 14:28 1

Stambena zona Rabatin u Sv. Filip i Jakovu površine 40 tisuća metara četvornih nalazi se iznad ovog općinskog središta, na području na kojem je i osnovna škola.

- Želimo da naši prostori opet rastu, da mladi ostaju i da grade svoju budućnost na svojem tlu, ističe Zoran Pelicarić - Peco, načelnik Općine Sv. Filip i Jakov.
 

Petak, Listopad 15, 2021 10:39

Dječji vrtić u Biogradu na Moru počeo je s radom prije 46 godina, još 1975. godine. Ima dva objekta, matični vrtić u Ulici Marina Držića u samom gradu i njegovo područno odjeljenje u Paškoj ulici na Torovima - Kosi Zapad, iznad Jadranske magistrale, te zbog velikog broja djece i iznajmljeni prostor u hotelu Adria, nasuprot srednje škole.

Četvrtak, Listopad 14, 2021 14:30

Listopad je i ove godine »Mjesec hrvatskog turizma« u sklopu čega se hrvatskim građanima i stranim turistima koji se zateknu u Hrvatskoj omogućuje i do 50 posto povoljniji boravak i korištenje turističke ponude i usluga u cijeloj zemlji.

Srijeda, Listopad 13, 2021 13:39

Matica umirovljenika općine Sukošan, jedna od najaktivnijih u Zadarskoj županiji i šire, obilježila je Dan umirovljenika općine Sukošan. Uz pridržavanje epidemioloških mjera tradicionalna proslava umjesto u Domu mladeži i u šatoru uz zgradu na Trgu mladeži održana je u školskoj športskoj dvorani sukošanske škole.
Kako zbog korone u travnju nije održana redovita skupština udruge bila je to prigoda i za jednoipolgodišnju reviziju rada udruge.

Srijeda, Listopad 13, 2021 13:24

Ustanova INOVAcija u suradnji s Općinom Poličnik, tvrtkom Mazars i HGK – Županijske komore Zadar jučer je u Centru za razvoj i edukaciju u Poslovnoj zoni Grabi – Poličnik održala završnu konferenciju projekta i seminar za poduzetnike pod nazivom »EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021.-2027.« s ciljem prezentacije najnovijih informacija o programskom razdoblju 2021. – 2027., i predstavljanja nadolazećih mogućnosti financiranja za poduzetnike.

Stranice