Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

U domu 26-godišnjaka policija pronašla više vrsta droga

01.04.2021. 08:03


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je neovlaštena proizvodnja i promet drogama, razbojništvo, 1 krađa te 5 prometnih nesreću u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.
Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma kojeg koristi 26-godišnjak kojom prilikom je od njega oduzeto oko 32,3 grama droge marihuane pakirano u dva pojedinačna pakiranja, PVC vrećica u kojoj se nalazilo oko 30 grama droge amfetamin (speed) te PVC vrećica s jednom tabletom droge MDMA (ectasy) i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 26-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.


Opljačkao kiosk u ulici Benka Bnkovića
Sinoć oko 22.30 sati u ulici Benka Benkovića u Zadru, nepoznati počinitelj je ušao u kiosk trgovačkog društva te uz prijetnju, otuđio novac od djelatnice.
Materijalna šteta iznosi oko stotinu kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela razbojništva. 


Krađa novčanika
Jučer prijepodne u Ulici Bleiburških žrtava u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 29-godišnjakinje.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.