Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Punom snagom za Zadar

Autor: Matej Lordanić

31.08.2008. 22:00
Punom snagom za Zadar

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Romel Beck došao je u njemu sasvim novo okruženje te će mu sigurno trebati neko vrijeme da se prilagodi i aklimatizira.Zadarska košarka i zadarski igrači su mu također nepoznati, dok je za prve dojmove o gradu istaknuo kako je vrlo malen
Novi igrač Zadra Romel Beck se u subotu pojavio u Zadru i s dva tjedna zakašnjenja počeo s pripremama. No, ako je suditi prema njegovom prvom susretu sa zadarskim novinarima, Beck je vrlo sramežljiv. Na novinarske upite je odgovarao najviše jednom do dvije riječi i nije bio previše razgovorljiv. Došao je u njemu sasvim novo okruženje te će mu sigurno trebati neko vrijeme da se prilagodi i aklimatizira. Kao što je sam rekao, do dolaska ovamo uopće nije čuo za Zadar. Zadarska košarka i zadarski igrači su mu također nepoznati, dok je za prve dojmove o gradu istaknuo kako je vrlo malen.
– Za Zadar ću davati sve od sebe i igrati punom snagom – kazao je te se onda priključio svojim suigračima na treningu. Sigurno će mu biti lakše kada dođu Malik Dixon i Juby Johnson, a potonji bi mu u svakom slučaju trebao pomoći da se što prije aklimatizira. Uostalom, ljubimac zadarske publike Juby Johnson je u tom dijelu pomagao i ostalim strancima koji bi dolazili u Zadar.
Trenutačno je na pripremama prvaka Hrvatske 13 igrača, a iščekuju se Amerikanci Dixon i Johnson koji bi trebali uskoro doći, a nakon njih će se priključiti kapetan Todor Gečevski i Dejan Ivanov koji imaju reprezentativnih obveza. Na treningu u ponedjeljak navečer se pojavilo nekoliko novinara, a u dvoranu su neuspješno pokušali ući i neki znatiželjnici koji su htjeli vidjeti Becka na djelu. Sve u svemu, od Becka se očekuje da bude jedna od udarnih igala prvaka Hrvatske, s obzirom na njegovu reputaciju odličnog šutera. Hoće li on opravdati očekivanja, ostaje za vidjeti.