Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Varoš II najbolja u selu

01.09.2021. 07:27


Prošle subote odigran je drugi jednodnevni humanitarni varoški malonogometni turnir u Tinju koji je okupio osam momčadi: Gubavica, Varoš, Gradina, Staničari, Barkanja, Varoš II, Čačići, Zetovi. Mještani Tinja i njihov malonogometni klub sva prikupljena novčana sredstva proslijedit će za liječenje hrabre šestogodišnje Kiare Goršić iz Šibenika, kojoj je dijagnosticiran zloćudni tumor gradusa IV, najagresivniji od svih vrsta – difuzni gliom srednje linije. Kad je riječ o onome što se događalo na terenu, gdje se tražio odgovor na pitanje tko će se sljedećih godinu dana ponositi titulom »prvi u selu«, zanimljivo je da su polufinala i finale odlučeni nakon izvođenja šesteraca. Iako je u finalu Barkanja preko Filipa i Ive Erlića povela 2:0, prvo mjesto osvojila je Varoš II nakon odlične igre u drugom poluvremenu u kojem su kasniji pobjednici na krilima veterana Zorana Erlića igrali kao preporođeni. Najprije su Varošani zaustavili Matea i Ivana Erlića, napadače Barkanje, a potom su golovima Antonija i Mate Jurjevića izjednačili na 2:2. U ruletu šesteraca Varoš je bila uspješnija i zasluženo podignula pobjednički prijelazni pehar. Održano je i natjecanje u potezanju konopa u kojem je prvo mjesto osvojila momčad Gubavica nakon što je u finalu nadjačala prvi sastav Varoša. Nakon završetka turnira priređen je vatromet, uz pjesmu Zlatana Stipišića Gibonnija Samo ozdravi mi ti kojom su Tinjanci simbolično poželjeli brzi opravak maloj Kiari.


Finale


VAROŠ II 5 (2) – BARKANJA 4 (2)
Igralište centar. Gledatelja: 800. Suci: Jure Bašić i Martin Nonković.
VAROŠ II: Vedran Erlić, Toma Jurjević, Mate Jurjević 1, Hrvoje Jurjević, Marko Jurjević, Darijo Jurjević, Dario Mitrović, Velibor Mitrović, Zoran Erlić, Marin Jurjević, Antonio Jurjević 1. Voditelj: Petar Jurjević.
BARKANJA: Ante Erlić, Martin Mitrović, Ivan Erlić 1, Ivica Erlić, Stipe Erlić, Filip Erlić 1, Mateo Erlić, Borna Erlić, Niko Erlić, Antonio Erlić, Ante Erlić II, Luka Erlić, Ante Mitrović. Voditelj: Jure Erlić.