Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Petar Nakić dobitnik glavne nagrade – Peugeota 208 Active

02.02.2020. 15:57


I ove godine Bure je već tradicionalno pripremio za svoje kupce nagradnu igru pod nazivom: »Bure nagradna igra već godinama traje i garantirano auto daje!«. Sretni dobitnik glavne nagrade, automobila Peugeot 208 Active, ove je godine gospodin Petar Nakić!
U nagradnoj igri sudjeluje velik broj kupaca, a nagradna igra je trajala od 21. listopada 2019. do 1. veljače 2020. te je kroz dva kruga izvlačenja podijeljen nagradni fond ukupne vrijednosti 127.729,00 kuna. U igri se sudjelovalo na način da za svaki račun pojedinačne vrijednosti 100 kuna ili više, kupac dobiva jednu naljepnicu koju lijepi u knjižicu s kuponom na jedno od deset praznih polja za naljepnice. Nakon sakupljenih deset naljepnica drugi dio knjižice (kupon) ubacuje se u kutiju za nagradnu igru, dok se prvi dio knjižice čuva kao dokaz u slučaju dobivanja nagrade.
Nagrade koje su podijeljene u prvom krugu izvlačenja, održanom također u Bure Centru, 21. prosinca 2019. su: skijanje za dvoje, LCD TV i micro linija. U finalnom izvlačenju, održanom 1. veljače 2020. izvučeni su sretni dobitnici za: perilicu rublja, laptop, mikrovalnu pećnicu i glavnu nagradu – Peugeot 208 Active. Glavna nagrada je otišla u duplo sretne ruke gospodina Petra Nakića. Zašto duplo sretnog? Jer je upravo on osvojio i LCD TV u prvom krugu izvlačenja nagradne igre prije nešto više od mjesec dana.
– Nisam očekivao nagradu i jako sam se iznenadio kad sam ju dobio. Supruga često kupuje u Bure i rekao sam joj kad već baca kupone, da ubaci jednog i na moje ime i eto, ispalo je da je taj kupon sretan! Sretan sam i zadovoljan što smo dobili ovaj automobil, rekao je gospodin Petar Nakić koji je danas dobio ključeve novog automobila Peugeota 208 Active.
Program finalnog izvlačenja nagradne igre plesno-animacijski obogatio je nastup plesne grupe Zazu i plesne udruge Bellus, a voditeljica je bila Barbara Karačić. Bila je tu i zakuska za sve prisutne koji su ispunili prostor trgovačkog centra.Kako bi sve prošlo regularno cjelokupan program pratila je tročlana komisija Bure d.o.o. te javna bilježnica Zorana Brčić.