Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Pomozimo u obnovi obiteljskog doma

Autor: Z L

01.04.2010. 22:00
Pomozimo u obnovi obiteljskog doma


Obiteljima Žunić i Mrkela iz Posedarja prekjučer je u požaru izgorjela kuća. Požar u potpunosti uništio potkrovlje i prvi kat kuće Tita Žunića. Članovi odbora Općinskog društva Crvenog križa Posedarje dogovorili su se da pokrenu akciju prikupljanja sredstava za obnovu kuće koja je jutro nakon požara izgledala sablasno.
Josip Prskalo, predsjednik Crvenog križa Posedarje kaže da je hitno sazvao sastanak kako bi upravo dobrovoljni darivatelji krvi iz Posedarja pokrenuli akciju pomoći obitelji Žunić i Mrkela.
– Moram istaknuti da su svi članovi tih obitelji i naši dobrovoljni darivatelji krvi. Svi naši članovi su jednoglasno podržali moj prijedlog, jer i kad je situacija da trebamo pomoći uvijek smo tu. Ovim putem pozivam i druge aktive naše cijenjene prijatelje da se uključe u našu akciju da pomognemo našim članovima kako bi nastavili živjeti u normalnim uvjetima. Sve dobrovoljne priloge (novčane) molimo da uplatite na račun koji je otvoren za ovu donaciju u Splitskoj banci, a broj je: 233000-3141122431. Unaprijed se zahvaljujem u ime mog aktiva iz Posedarja kao i u ime nastradale obitelji, kaže Prskalo.