Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

POS-ovi stanovi na temelju liste za Bili brig

Autor: Z L

01.07.2008. 22:00


Usvajanjem Urbanističkog plana uređenja (UPU) za područje Crvene kuće stekli su se svi potrebni prostorno-planski preduvjeti za nastavak provedbe programa poticane stanogradnje u Zadru. Konkretno, na navedenom gradskom području planira se gradnja oko 60 stanova namijenjenih navedenom programu. Zaključkom Gradskog poglavarstva utvrđeno je da pravo na kupnju stanova imaju kandidati iz Programa društveno poticane stanogradnje iz studenog 2003. godine, a koji nisu kupili stanove na lokaciji Bili brig, navodi u jučerašnjem priopćenju stručna suradnica za informiranje i protokol u Gradu Zadru Ivana Dadić.
Radi ažuriranja podataka s konačne liste, svim kandidatima već do konca ovog tjedna iz gradske će uprave biti upućen poziv za dostavljanjem dokumentacije u roku od 15 dana od primitka poziva, kojom će potvrditi da i dalje ispunjavaju potrebne uvjete: dokaz o vlasništvu i posjedu nekretnina te dokaz o prebivalištu.
Poslove provjere navedene dokumentacije kandidata obavljat će peteročlano Povjerenstvo imenovano od Gradskog poglavarstva. Povjerenstvo će potom ažurirati konačnu listu reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje, koju će potom donijeti Poglavarstvo Grada Zadra.