Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

U Jazinama radnici od ranog jutra, na Bulevaru nigdje nikoga

02.12.2017. 14:24
U Jazinama radnici od ranog jutra, na Bulevaru nigdje nikoga


Uređivanje gradskih prometnica još uvijek traje, a ovisno o gradilištima moglo bi se na pojedinim punktovima raditi intenzivnije.
Na raskrižju kod Vruljice radovi su počeli početkom studenog, a rok za dovršetak je sredina veljače. Na samom početku na gradilištu se malo radilo, no ovih dana traju intenzivni građevinski radovi. Obilaskom gradilišta uvidjeli smo kako bi radovi na Vruljici mogli biti gotovi i ranije od spomenutog roka
Na Obali kralja Tomislava u uvali Jazine, mora se priznati, radi se svaki dan i to od ranih jutarnjih sati. Ista situacija ne može se primijetiti na gradilištu pokraj bivšeg Autobusnog kolodvora na Liburnskoj obali, gdje su posljednja dva dana radovi jednostavno – stali. Vidljivo je kako je stavljen prvi asfaltni sloj i sad se čeka. Što, koga i koliko dugo – ne zna se.
Ubrzano se radi i na proboju Puta Nina i Benka Benkovića gdje građevinska mašinerija neumorno radi pa zaključujemo kako zastoja nema.
Međutim, na Bulevaru je potpuno drukčija slika. Budući da je riječ o prometnici jako važnoj u našem gradu bilo bi dobro da se radovi ubrzaju. No, rok za dovršetak druge starne je kraj godine pa čemu brzati? Jučer, primjerice, tijekom jutra na gradilištu na Bulevaru nigdje nikoga. Strojevi uredno parkirani sa strane, a radnika nema. Iz priloženog je vidljivo kako ostaje staviti asfalt te postaviti rubnike duž zapadne strane. Kada će se to učiniti, nije poznato, ali "nije priša"!
Do tada se potrebno naoružati strpljenjem kamo god se u gradu krene.