Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Letovci uspjeli šokirati Zadrane

Autor: Tomislav Jerak

02.04.2009. 22:00
Letovci uspjeli šokirati Zadrane

Foto: Filip BRALA



Nakon nešto duže stanke, kontroverzni riječki rokeri Let 3 opet su došli u Zadar. Povodom objavljivanja DVD-a “Živa Pička”, Zadranima su ispred CD shopa Dallas priredili performans njima prikladnog naziva “Omađijaj me!”. Kako smo i naviknuti kada je u pitanju Let 3, performans je bio pun cenzuriranih scena koje su kod većine prisutnih izazvale smijeh. P
rvi dio “nastupa” pripao je njihovom robotiziranom članu Primariusu Belonguziju koji je poput nekakve gatare članovima Leta 3, ali i prisutnima na sva pitanja koja ih muče prigodno odgavarao s p…. Potom su se cijelom događaju pridružili i ostali dečki iz sastava da bi prigodno ispalili čepove iz stražnjica, što je kod nekih dovelo i do zgražanja, što je ujedno, poznavajući Letovce, i bila vjerojatno svrha.
Nakon toga red je došao na povećanje muškosti. Mrle i Prlja su uz asistenciju službenog liječnika sastava postavili velike penise koji su ujedno predstavljali vrhunac performansa. Simulirajući određene seksualne radnje, “vrhunac” je postignut puštanjem golubova iz vrhova penisa. Cijeli nastup je ujedno bio uvertira za nastup u Maya pubu za koji su ostavili još nekoliko perverznih aseva iz rukava.
Let 3 u posljednje vrijeme postaje melem za hrvatsku javnost svojim ispadima po hrvatskim gradovima. Nerijetko se promišljeno diraju u tabu teme koje se zbivaju u našim krajevima. Tako su u vrijeme napete situacije između nas i susjedne nam Slovenije izjavili da su od slovenske crkve zatražili da ukinu rad nedjeljom.
– Da, zatražili smo od slovenske crkve da ukinu rad nedjeljom da bismo se nakon toga mogli tamo i preseliti. Slovenija je napredna država, oni su u Europskoj uniji, to je pravo podneblje za nas, rekao je u svom stilu Mrle.