Otvoren rotor

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika isikiric
U Gaženici
Grad Zadar
Novouređeni rotor

Nakon dovršetka svih radova na izgradnji za sav je promet otvoren rotor u Gaženici. Radi se o rekonstrukciji raskrižja ulica Miroslava i Janka Perice i Gaženičke ceste u Zadru. Osim radova na rekonstrukciji raskrižja izvedeni su radovi oborinske odvodnje i postavljena javna rasvjeta. Izvođač radova je Cestogradnja d.o.o. Zelengrad, projektant i nadzorna služba je UOIG Damir Mandra, Zadar, a vrijednost radova je 1.495.888,75 kn s PDV-om.
Također, završena je izgradnja parkirališta i pristupne ceste u Petrčanima – Faza 1. U ovoj fazi napravljeni su potporni zidovi, kanal i cijevi oborinske odvodnje, kolnička konstrukcija prometnice s asfaltom, horizontalna i vertikalna signalizacija te je izrađeno parkiralište kapaciteta sedamdesetak parkirnih mjesta. Izvođač radova je »STIPČEVIČ« d.o.o. Zadar, nazor i projektant »DONAT« d.o.o. Zadar, ugovoreni i izvedeni radovi vrijednis u 2.904.509,10 kn s PDV-om.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3.7 (3 glasova)