Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Novi ugostiteljski sadržaji uz dvoranu

Autor:

02.06.2009. 22:00
Novi ugostiteljski sadržaji uz dvoranu

Foto: Filip BRALA



Osam boxova za obavljanje ugostiteljske djelatnosti te V.I.P. café bara s terasom daju se u najam na pet godina. Početna cijena za zakup BOX-a je 8.000 kuna, dok je za café bar 6.000 kuna mjesečno
Posjetitelji Dvorane Krešimir Ćosić uskoro bi mogli u ponudi pored zanimljivih sportskih i zabavnih događanja imati kafić i još osam ugostiteljskih boxova gdje će se moći osvježiti.
Naime, prošloga je petka otvoren natječaj za davanje u petogodišnji najam osam boxova za obavljanje ugostiteljske djelatnosti te V.I.P. café bara s terasom. Boxovi se nalaze unutar same dvorane i to na katu, dok se café bar nalazi u prizemlju dvorane.
U najam se daju boxovi označeni brojevima 1,2,4,5,8,9,11 i 12, a početna cijena mjesečnog najma je 8.000 kuna bez PDV-a.
U petogodišnji zakup daje se i V.I.P. café bar čija površina zatvorenog prostora iznosi oko 95 četvorna metra, dok je površina terase 49 četvornih metara. Tko u najam uzme ovaj prostor mjesečno će morati izdvojiti najmanje 6.000 kuna. U cijenu zakupa nije uračunat PDV, niti su uključeni troškovi grijanja i hlađenja zatvorenog prostora, kao ni troškovi vode i električne energije.
Na natječaj se mogu javiti sve zainteresirane pravne i fizičke osobe koje su registrirane za obavljanje djelatnosti za koje se natječu. Rok za podnošenje ponuda je osam dana, odnosno do ovog petka, a u subotu bi se trebale otvarati ponude. Direktor dvorane Dino Bailo rekao je da će sudionici natječaja o izboru zakupaca biti obaviješteni najkasnije u roku od 30 dana.
Zahvaljujući natječaju i davanju u zakup BOX-ova te V.I.P. café bara smanjit će se redovi ljudi koji su čekali za kupnju osvježavajućih pića na postojećim BOX-ovima.