Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nastup Marka Tolje na zadarskom Forumu

03.07.2021. 17:59


Marko Tolja svestrani je pjevač i kantautor izvanrednih vokalnih sposobnosti, posebnog afiniteta i šarma. Prepoznat je kao jedan od ponajboljih domaćih vokala koji se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu i swingu, zbog čega ga nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom. Karijeru mu krase brojni rasprodani koncerti, a pobjedio je i u dva poznata televizijska showa, Zvijezde plešu i Zvijezde pjevaju. Oduševljava svakim novim hitom pa ne sumnjamo da će osvojiti srca Zadrana i naših sve brojnijih gostiju.
»Jako se veselim koncertu u Zadru jer općenito volim taj grad. Dapače, moji korijeni potječu iz zadarskog arhipelaga, točnije otoka Pašmana! S toga se nadam super atmosferi, veseloj publici i naravno i ponekom rođaku među njima. Veseli me da ću sa svojom zadarskom publikom proslaviti i moj rođendan koji je dan kasnije.«, rekao je Tolja uoči koncerta.
Koncert organizira Turistička zajednica grada Zadra u ograđenom prostoru Foruma uz osiguranje svih potrebnih preduvjeta za odgovornu organizaciju nastupa Marka Tolje i uz pridržavanje svih propisanih mjera.