Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

FOTOGALERIJA: Učenicima likovni pribor, roditeljima 500 kuna

04.09.2018. 07:09
FOTOGALERIJA: Učenicima  likovni  pribor,  roditeljima  500 kuna


Zazvonilo školsko zvono i za 252 učenika u OŠ  Braća Ribar Posedarje i njezinih pet područnih škola u Islamu Latinskom, Podgradini, Slivnici Gornjoj, Slivnici Donjoj i Ždrilu. Prvi dan škole uvijek sa sobom nosi pregršt uzbuđenja kako za učenike i roditelje tako i za učitelje. A kako bi sve proteklo bez većih stresova i prevelikih  novčanih udara na roditeljski džep pobrinula se Općina Posedarje.
 Općina je za učenike kupila 260 paketa pribora za likovni odgoj, dok  će se roditeljima u iznosu od 500 kuna sufinancirati kupnja školskih knjiga i pribora te školskih torbi, istaknuo je Ivica Klanac, načelnik.
U pratnji Luzarka Novakovića, ravnatelja škole, i zamjenice Marije Crnjak, posedarski načelnik je nazočio početku školske nastave te posjetio  učionice na čijem su školskim klupama bile kutije s priborom za likovni  za svakog učenika.
Zanimljivo, u školskim klupama i ove kao i protekle školske godine je  točno 252 učenika, među njima i 33 prvašića – u Posedarju 17, Islamu  Latinskom 6, Podgradini 4, Slivnici Gornjoj 4, Slivnici Donjoj 1, dok područna škola Ždrilo, nažalost, nema niti jednog prvašića.