Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Besplatan tečaj talijanskog jezika

03.10.2019. 12:29
Besplatan tečaj talijanskog jezika


U sklopu Svjetskog tjedna talijanskog jezika koji se po 19. put obilježava u cijelome svijetu, Zajednica Talijana Zadar organizira jesenski intenzivan tečaj talijanskog jezika i kulture. Upisi su u tijeku i traju do 15. listopada, a svi zainteresirani mogu dobiti informacije o načinu upisa putem telefona na broj 023/211-012.
Devetnaesti Tjedan talijanskog jezika održava se pod naslovom »Talijanski na pozornici«, a tema je ovogodišnje manifestacije »Jezik, more, pozornica«. Doživi potpuno talijansko iskustvo na tjedan dana – glasi poziv organizatora svim ljubiteljima talijanske kulture i jezika koji će u sklopu ovogodišnjeg programa tečaja imati priliku za konverzaciju s izvornim govornicima, proširiti znanje iz gramatike talijanskog jezika i sudjelovati na radionicama pisanja i čitanja te uživati u »večerima na talijanski način«.
Korisna je informacija za sve zainteresirane polaznike ovoga tečaja da je on namijenjen onima koji imaju barem minimalno znanje talijanskog, dakle tečaj nije namijenjen za početnike koji bi startali »od nule«. I, naravno, vrlo je važno znati da će tečaj biti besplatan. U svakom slučaju, za sve informacije zainteresirani se kandidati mogu informirati putem telefona na broj 023/211-012 ili izravno u sjedištu Zajednice Talijana, u Ulici Borelli br. 8.