Zbog početka radova privremena regulacija prometa

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika gsimunov
Od ponedjeljka na dijelu Liburnske obale
Rekonstrukcija zaobalnog dijela Liburnske obale, u duljini od 597,99 metara, obuhvatit će sljedeće bitne elemente: uređenje obale, rješavanje oborinske odvodnje, izvedbu tri nova energetska ormarića i njima pripadajuće vodovodne i elektro instalacije
Lučka uprava Zadar
Prva faza trajat će do kraja prosinca, a obuhvaća dio od gradskog mosta, u smjeru sjeverozapada, duljine 130 metara

U ponedjeljak, 4. listopada počinju radovi na rekonstrukciji zaobalnog dijela Liburnske obale, koji se odvijaju u sklopu projekta »Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok«. Rekonstrukcija zaobalnog dijela Liburnske obale, u duljini od 597,99 metara, obuhvatit će sljedeće bitne elemente: uređenje obale, rješavanje oborinske odvodnje, izvedbu tri nova energetska ormarića i njima pripadajuće vodovodne i elektro instalacije.
Kako bi u što manjoj mjeri ometali normalano odvijanje prometa, radovi su podijeljeni u tri faze. Prva faza trajat će do kraja prosinca 2021. godine, a obuhvaća dio od gradskog mosta, u smjeru sjeverozapada, ukupne duljine 130 metara. Navedeni dio obale te parkiralište uz obalu, odvojeno od kolnika zelenim pojasom, bit će u potpunosti zatvoreni za kolni i pješački promet. Kako bi se omogućio neometan promet vozilima Liburnskom obalom, promet će se prekidati samo za potrebe ulaza/izlaza vozila s gradilišta. Iz Lučke uprave Zadar pozivaju sve sudionike u prometu da poštuju znakove privremene regulacije prometa, kojom se neće znatno utjecati na prometni režim u centru grada.
Ukupna vrijednost projekta »Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok« je 67.489.388,11 kuna, od čega 56.616.917,39 kuna sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda, dok nacionalni doprinos iznosi 9.991.220,72 kuna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)