Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Pronađena 27-godišnja Zadranka Nina Perić

04.02.2021. 08:53


Međimurska Policijska uprava izvijestila je u srijedu da je nakon višednevne potrage uspješno okončana potraga za 27-godišnjom Zadrankom Ninom Perić, koja je živa i u dobrom fizičkom stanju pronađena u šumi u blizini naselja Bogdanovec.
Dvadeset sedmogodišnja Zadranka Nina Perić, koja živi u Zagrebu, nestala je iz svog doma krajem prošlog tjedna, a nestanak je prijavljen 30. siječnja. Za njom je provedena višednevna intenzivna potraga, koja je uspješno završena.
Glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal, izjavio je danas da je 27-godišnjakinja pronađena živa u šumi u blizini naselja Bogdanovec u općini Gornji Mihaljevec.
Perić, koja je u dobrom fizičkom stanju, pronašli su policajci u ophodnji. Prilikom potrage, u kojoj su sudjelovali i pripadnici HGSS-a stanice Čakovec, koristila se lokacija mobitela kao i snimke s video nadzora. Upravo je posljednja zabilježena lokacija mobitela prije isključenja, bila u Međimurju.
Pronađena mlada žena je u srijedu bila na razgovoru u prostorijama PU međimurske.
O razlozima njezina odlaska sa zagrebačke adrese gdje je studirala još se nagađa. Mediji neslužbeno prenose kako se sumnja da je imala namjeru prijeći granicu sa Slovenijom.