Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Zadrane će zabavljati Urban, Mia Dimšić i Amira Medunjanin

04.08.2021. 09:44


Koncerti Urbana&4, Cambi i Amire Medunjanin, koji su se sredinom srpnja trebali održati na zadarskom Forumu, a koji su odlukom lokalnog stožera otkazani zbog nepovoljne epidemiološke situacije, dobili su nove datume.
Publika će tako imati priliku uživati u koncertu Urbana&4, koji će se održati u subotu 7. kolovoza, dok će se koncert Amire Medunjanin održati u ponedjeljak 9. kolovoza, oba na Forumu sa početkom u 21.30 sati. Kupljene ulaznice vrijede za nove termine, dok se povrat novca vrši putem Eventima za one koji ne mogu doći na novi termin.
Koncert grupe Cambi je otkazan, no u nedjelju 8. kolovoza na Forumu će, s početkom u 21 sat zapjevati Mia Dimšić, kojoj će se kao gošća pridružiti bivša članica grupe Frajle Marija Mirković.
Koncerti će se održati, sukladno propisanim mjerama, bez obveze predočenja EU digitalne COVID potvrde, ali isključivo uz sjedeća mjesta i obvezu predočenja ulaznice te pridržavanje mjera propisanih posebnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
U slučaju novih mjera, koje mogu propisati Nacionalni stožer i HZJZ organizator će se, u dogovoru sa izvođačem pridržavati važećih mjera.