Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Potukli se zbog neslugasica u prometu

04.10.2021. 08:20


Sudjelovanje u tučnjavi
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela Sudjelovanja u tučnjavi .
Naime, u nedjelju, 03. listopada oko 01.10 sati u Ulici 84. Gardijske bojne Termiti, na ulici je zbog prethodnih nesuglasica u prometu došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između više osoba.
Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su se tri muške osobe u dobi od 27, 21 i 20 godina međusobno fizički sukobili s 22-godišnjakom i još jednim maloljetnikom. Tom prilikom 27 i 22 godišnjak su zadobili teške tjelesne ozljede.
Protiv njih trojice (20,21,22 godina) te maloljetnika, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi, dok je se kriminalističko istraživanje nastavlja.


Teška krađa
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 19 godina kojeg se sumnjiči provalu.
Naime, njega se sumnjiči da je 29./30. rujna u Ulici Ivana Meštrovića u Zadru provalio u kuću u vlasništvu 48-godišnjaka te u prostorije u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac.
Protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.