Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

U Debeljaku prikupljeno 29 doza krvi

05.11.2021. 11:22


U novom Vatrogasnom domu u Debeljaku u utorak je održana prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Na akciji, koja se održavala od 16 do 18 sati uz pomoć aktiva DDK Sukošan, prikupljeno je 29 doza krvi, što je bilo više od očekivanog. Iako se, kako kažu, očekivao manji broj, na dobrovoljnom darivanju se okupilo 40 mještana, od kojih je 29 moglo dati krv. Iako su mnogi već stari darivatelji krvi, na ovoj se akciji pojaviloo novih 16 darivatelja.
– Hvala svima koji su došli i vidimo se za četiri mjeseca, u ožujku. Na drugoj akciji!, napisali su na svojoj Facebook stranici iz DVD-a Općine Sukošan.
Darivatelji krvi su: Antonia Gambiraža, Jurica Gambiraža, Marin Gambiraža, Nevijo Gambiraža, Marijan Grginović, Boris Jerak, Ivan Jerak, Karlo Jerak, Ivan Knežević, Šime Knežević, Jerko Kovačić, Miroslav Medić, Roko Pavić, Frane Peričić, Matija Petrović, Matej Pranjić, Marko Raspović, Matej Ročak, Rene Rosan, Šime Smojver, Marko Smolić, Marko Smolić, Mate Strenja, Josip Šimić, Damir Torbarina, Luka Torbarina, Robert Torbarina, Stipe Torbarina, Krešimir Županović.