Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Novoselović: Vodovod utjeruje dug od 100 kuna, ali ne i dug tvrtke iz Gaženice od 279.000 kuna?!

06.09.2018. 09:03
Novoselović: Vodovod utjeruje dug od 100 kuna, ali ne i dug tvrtke iz Gaženice od 279.000 kuna?!


Predsjednik gradskog SDP-a Anton Novoselović postavio je na Aktualnom satu Gradskog vijeća pitanje koje se tiče gradske tvrtke Vodovod. On je iznio primjer jedne ovrhe iz 2017. godine koju je Vodovod Zadar poslao jednoj fizičkoj osobi na 100 kuna, a koja je s javnobilježničkim troškovima iznosila 300 kuna koje je ta osoba platila. S druge strane od nepoznatih osoba iz Vodovoda dobio je dokument o dugu jedne tvrtke iz Gaženice koji se penje na nevjerojatnih 279.000 kuna, te da se ništa po tom pitanju ne pokušava riješiti, odnosno da se taj dug utjera.
– Svako poduzeće, svaka blagajna poduzeća mora biti fiskalno odgovorna i imat ćete uskoro pisani odgovor direktora da vidimo što je po tom pitanju poduzeo, rekao je gradonačelnik Dukić no to nije zadovoljilo Novoselovića.
– Gospodine gradonačelniče, da ne bih upotrijebio goru riječ, ali taj gospodin zaobilazi istinu, replicirao je Novoselović te zatražio kao jedino rješenje smjenu direktora Vodovoda.
– Nitko nije vječan, samo je Hajduk vječan. Neću ni ja biti gradonačelnik dovijeka, ja imam ove četiri godine, i on će biti direktor dok traje mandat, radio sam s njim s hrvatskim vodama na pripremi EU projekta i mogu reći da je tu bio odgovoran i da je pokazao da zna što radi, odogovorio mu je Dukić.