Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Borit ćemo se, treba nam jedinstvo

Autor: Roman Morović

06.08.2013. 22:00
Borit ćemo se, treba nam jedinstvo

Foto: PIXSELL



Liga je zahtjevna i neće biti lako. Ciljevi su isti kao i lani, ali uz pomoć naše publike, mislim da ih možemo ostvariti – kaže Nazor


“Nije laka situacija, ali borit ćemo se, kao što smo se borili i do sada. Učinit ćemo sve da stabiliziramo klub, kao što smo radili i u prošloj sezoni. Potrebno nam je jedinstvo svih, igrača, struke, uprave i jedino tako možemo naprijed.”
Tako je jučer u poslijepodnevnim satima, nakon što je potvrđeno da će i u sljedećoj sezoni voditi momčad Zadra, govorio Ante Nazor. Splitski stručnjak dobro zna da ga očekuje još jedan težak posao.
– Liga je zahtjevna i neće biti lako. Ciljevi su isti kao i lani, ali uz pomoć naše publike, mislim da ih možemo ostvariti.
Ugovor je Nazoru istekao 1. lipnja. Zašto je produljenje suradnje dogovoreno tek sada? Što se u međuvremenu promijenilo?
– Ništa se nije promijenilo. Imao sam juniorsko prvenstvo Europe, a onda sam zatražio malu stanku od košarke. No, uvijek sam isticao da je Zadar moja prva opcija i to uopće nije bilo upitno. Prvom prilikom sam došao u Zadar da riješimo tehničke stvari i to je to. Nadam se da idemo dalje u smjeru ozdravljenja kluba.
Većina prošlosezonske momčadi je otišla. Koga očekujete na početku priprema?
– O tome više u ponedjeljak. Ima dosta slobodnih igrača, a i ostat će oni od prošle sezone, za koje smatramo da su potrebni. Imamo još nekoliko dana do 12. kolovoza i tu se može puno toga napraviti. Već sada radimo na tome – zaključio je Nazor.