Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Župan Longin i gradonačelnik Dukić obišli četiri srednje škole te učenicima poželjeli uspješnu školsku godinu

07.09.2020. 12:09


Prije svečanog otvorenja škole na Ploči, gradonačelnik Branko Dukić i župan Božidar Longin poželjeli su uspješnu godinu polaznicima četiriju škola u zgradi Gimnazije u Perivoju Vladimira Nazora. Na školi je promijenjeno krovište, postavljeni su novi prozori, toplinska izolacija, rasvjeta… Na prigodnom susretu uz župana i gradonačelnika bili su pročelnici za školstvo, ravnatelji škola, ali i donedavni ravnatelj Gimnazije Vladimira Nazora, a sada saborski zastupnik Rade Šimičević.
U ime učenika, djelatnika i ravnatelja svih četiriju škola koje dijele istu zgradu, nazočne je pozdravio Tomislav Grbin, ravnatelj Prirodoslovno-grafičke škole koji je naglasio kako zgrada nikad nije bila uređenija i pripremljenija, ljepša, ugodnija i udobnija, a svi zajedno dočekuju nikad neizvjesniju, zahtjevniju i izazovniju školsku godinu.
– Ali, poznavajući našu urođenu izdržljivost, sposobnost, znanje, uvjeravam vas iz Županije kao osnivače naših škola, a ovdje je inače oko dvije tisuće učenika i djelatnika, da ćemo sve izazove i obveze izvršiti na najbolji mogući način – poručio je ravnatelj Grbin.