Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Protiv bivšeg direktora TZO Posedarje podnijeta prijava jer je zadržao službeni laptop

07.10.2019. 14:31
Protiv bivšeg direktora TZO Posedarje podnijeta prijava jer je zadržao službeni laptop


Policijski službenici ll. policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za pronevjeru te je protiv njega državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, izvijestili su danas iz PU zadarske.
Naveli su kako se muškarca konkretno sumnjiči da je kao bivši zaposlenik jedinice lokalne samouprave na zadarskom području, u vremenu od veljače do lipnja ove godine, iz ureda uzeo računalo s pripadajućom opremom, vrijedno desetak tisuća kuna.
Neslužbeno smo doznali kako je riječ o Šimi Boliću, bivšem direktoru Turističke zajednice Posedarje te predsjedniku tamošnjeg HDZ-a. No, Bolić nije želio komentirati postupak koji je protiv njega pokrenut.
– U ovoj fazi zaista ne želim ništa komentirati, ali kad se sve završi rado ću o svemu govoriti i sve pojasniti u detalje, kratko nam je odgovorio Bolić. Budući da smo dobili informaciju kako su Bolića policiji prijavili iz TZO Posedarje nakon što su pronašli račun za laptop i popratnu opremu. U prijavi su naveli kako su na to upozorili Bolića, no da im je on, navodno, laptop koji je nakon razduženja s funkcije prisvojio, odbio vratiti.
Što se točno dogodilo svakako će biti jasnije nakon što državno odvjetništvo odradi svoj dio posla.