Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

POLICIJA ZAVRŠILA KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Učeniku (15) koji je žigosao 15-godišnju djevojku kaznena prijava zbog tjelesne ozljede

08.02.2019. 09:54
POLICIJA ZAVRŠILA KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Učeniku (15) koji je žigosao 15-godišnju djevojku kaznena prijava zbog tjelesne ozljede


Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 15 godina, koju se sumnjiči za tjelesnu ozljedu.
Radi se o mladiću koji je u srijedu na nastavi u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi zagrijanim upaljačem opekao i doslovno žigosao djevojku i mladića od 15 godina. Sve ovo dogodilo se dok su bili u razredu za vrijeme nastave.
Djevojka je pretrpjela dvije opekotine na ruci, dok je mladić opečen po  vratu.
– Taj učenik je sjedio iza mene u klupi u razredu te mi je nekakvim  vrućim predmetom pritisnuo desnu ruku i napravio mi opekotinu u obliku slova 'U'. Imam još jednu opekotinu na ruci jer me opekao više  puta, te je isto tako opekao još jednog dečka koji je sjedio do mene u klupi. Nakon što me opekao rekao mi je "Sad imaš tetovažu i možeš se hvaliti da si ustaša", ispričala nam je prekjučer ozlijeđena 15-godišnjakinja.
Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu za mladež podnesena kaznena prijava zbog tjelesne ozljede.