Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Pogled u VIP salon Kravitzovog koncerta

Autor: Irena Jurjević

07.08.2008. 22:00
Pogled u VIP salon Kravitzovog koncerta

Foto: Nenad MARČEV



Božidar Kalmeta, Zdravko Livaković, Zdenko Mičić, Jole i Hari Rončević neki su od poznatih uzvanika koje se moglo vidjeti u VIP salonu na koncertu. Kada je u pitanju Kravitz, fanova među hrvatskim političarima i estradnjacima ne nedostaje, pa su se tako radi odlaska na koncert mijenjali i prethodno zakazani planovi.
Naime, da bi pristigao na koncert američkog rockera Jole je otkazao čak i gažu. Kao velik obožavatelj Lennyja Kravitza Jole je tako na upit koliko dobro poznaje njegovu glazbu odgovorio kako bi ga slobodno mogao pratiti na klavijaturama:
– Bilo je nekih tehničkih smetnji i kašnjenja, no ja na to nisam gledao. Bilo je savršeno. I Lenny Kravitz i bend, ali i grad Zadar kako funkcionira, zajedno s Turističkom zajednicom grada Zadra, poručio je Jole, te dodao kako je u Zadru bio i na koncertu Zucchera, a ukoliko se organizira još koji, doći će opet.
U VIP salonu zatečen je i Fashion guru, Boris Banović, koji je, kao što je poznato, imao priliku urediti ‘backstage’ u kojem je boravio poznati američki glazbenik:
– Bila mi je čast to napraviti, jer on je stvarno vrhunski umjetnik. Nisam ga nažalost imao prilike upoznati prije koncerta, no to je dogovoreno za poslije. I inače sam obožavatelj Lennyja Kravitza i volim rock glazbu u koju su me uveli stariji brat i sestra. Naravno, ukoliko se ovako nešto ponovi, definitivno dolazim! – kazao je Boris Banović, dodajući i to kako je on redoviti gost u Zadru, pa se tako, kaže, skoro već može svrstati i pod ‘domaće’.
Među obožavatelje Kravitza svrstao se i Hari Rončević, kojemu je koncert, kaže, bio i iznad očekivanja:
– Mislio sam da će biti puno ravnodušniji, no on je lud – lud! Ukoliko još koji put dođe u Hrvatsku, naravno da ću otići ponovno na koncert, no i ovo mi je dovoljno za cijeli život – zaključio je Rončević.