Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

I Rijeka ima Modnog mačka

03.08.2011. 22:00
I Rijeka ima Modnog mačka


Na festivalu zabavne glazbe Kukljica 2011. posebno je zanimljiv scenski nastup imao Giovanni Jakovac, kojega odmilja nazivaju Riječki modni mačak. Za  njegovu instalaciju  bila je  zaslužna Tajči Čekada, a u sličnim idanjima mogli bismo ga  vidjeti i ubuduće, kazao je  pjevač nakon nastupa:
– Svoj scenski nastup shvaćam vrlo ozbiljno. To je  predstava sama za sebe. Svaka pjesma ima svoju priču.  Ovaj puta sam more koje  skriva jednu ljubav. Ustvari  pripremam se za međugalaktički festival i ovo što  imam na sebi je međugalaktička instalacija. Kukljica  je izrazito jedno malo mjesto  kojem je trebao nešto kao ja.  Jer, večeras je sve nekako  dosadno i obično, a ja ne  želim izgledati obično. Jednostavnost je dosadna, zaključio je Jakovac nakon  svog nastupa.
Na svojim stranicama Giovanni, mladi modni stilist i frizer, kaže sljedeće: – Želim dokazati koliko je potrebno da opstane unikatnost i avangarda u današnje vrijeme. Moj nadraži citat je Dalijeva izjava: “Jednostavnost je dosadna!“. Smatram da svoju raznolikost i kreativnost trebamo slaviti umjesto da je potiskujemo pod teretom komformizma. Moji modni uzor već dugi niz godina je Jospia Lisac – ona na sebe može staviti i papirnatu haljinu i dalje izgledati sjajno! Zapamtite: moda se mijenja, stil ostaje. Osoba sa stilom je ona koja može i u strahu držati glavu uspravno – a ja to mogu.