Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Burazin: Posjetiteljima Infobip Shift konferencije pružit ćemo najkvalitetnije iskustvo

08.09.2021. 08:55


U dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku svečano je u utorak otvoreno deseto izdanje najveće developerske konferencije Infobip Shift, koja se još danas održava u Zadru. Kreativni tim iza jedne od najpoznatijih svjetskih IT tvrtki u Zadar je doveo renomirane stručnjake iz cijeloga svijeta. Deseto jubilarno izdanje konferencije najveće je do sada, te je cijelo iskustvo praćenja konferencije dosegnulo do sada neviđenu razinu. Počevši od govornika, partnera i startupa, do organizacijskih sastanaka i edukacijskih radionica – Infobip Shift se sa sigurnošću može opisati kao najutjecajniji developerski događaj ove godine.


Najvažnija developerska konferencija
Ove godine spoj hrvatske i svjetske megatvrtke iz područja IT-ja i telekomunikacija, s vrhunski dokazanim organizatorom tehnoloških konferencija nudi događaj najviše kategorije u Europi i svijetu. Održavanje ove konferencije bez dvojbe pruža mogućnost prepoznavanja našeg grada na globalnoj IT sceni. Ovaj nam događaj omogućuje novu prepoznatljivost, dok istovremeno potvrđuje znanje, spremnost i opremljenost u pružanju domaćinstva najzahtjevnijim međunarodnim konferencijama i kongresima. Zbog svega toga Shift konferencija daje izniman doprinos daljnjem razvoju Zadra.
– Dobar je osjećaj ponovno se družiti s prijateljima iz cijeloga svijeta i slušati zanimljive i poučne prezentacije. Ovogodišnja konferencija okuplja više od tri tisuće posjetitelja, naravno uz sve one koji konferenciju prate iz udobnosti svoga doma ili ureda. U dva dana, na ovom multi-hibridnom događanju, bit će po nešto za svakoga. Početkom prošle godine bili smo prisiljeni stubokom promijeniti svoje životne navike, resetirati se i početi živjeti drukčijim životom. Upravo je zbog svih prepreka ovogodišnja Infobip Shift konferencija veća, bolja i kvalitetnija nego ikad prije, kazao je voditelj konferencije i dodao kako je velika dvorana na Višnjiku podijeljena je na tri različita tematska dijela, gdje će posjetitelji konferencije imati priliku poslušati zanimljiva predavanja, rasprave, ali i imati priliku za ležerne razgovore i poslovno umrežavanje.
– Dio konferencije su i zanimljive radionice. Posjetitelji konferencije mogu birati između tri različite radionice, svaku od kojih vodi renomirani svjetski stručnjak. Shift je poznat po pružanju kvalitetnog i interesantnog sadržaja, dobrih govornika, kazao je na otvaranju konferencije njen voditelj.


Kvalitetan program
Infobip Shift danas je vodeća regionalna developerska konferencija koja je tijekom desetljeća postojanja pomogla upisati Hrvatsku na kartu europskih IT središta. U Zadar su stigli neki od najistaknutijih ljudi iz developerskog svijeta, koji na konferenciji predstavljaju najnovije trendove iz industrije, a priliku za predstavljanje dobilo je više od 200 startupova. Govornici dolaze iz globalnih IT tvrtki, kao što su Amazon, Google i Microsoft, ali i kvalitetnih developerskih kompanija kao što su Netlify, Synk, MongoDB i naravno Infobip.
– Kada smo počeli bili smo vrlo neiskusni. Najveća nam je pogreška bila ta da smo predavanja organizirali prerano ujutro, kada nitko nije htio slušati govornike. Danas smo puno iskusniji, te ove godine pripremamo pregršt zanimljivih tema i događanja, koja će se održati u primjereno vrijeme, kako bi posjetiteljima ovogodišnje Infobip Shift konferencije pružili najkvalitetnije moguće iskustvo. Vrlo sam sretan što smo još jednom zajedno, ovog puta u Zadru, te što smo unatoč vrlo teškim životnim i društvenim prilikama uspjeli organizirati naše druženje. Stoga se od srca zahvaljujem svima koji su pomogli realizaciju konferencije. Shift je počeo prije deset godina, a ove smo godine postali i dijelom Infobipa, jedne od najboljih pružatelja komunikacijskih platformi. Vrlo smo sretni što nam je pružena autonomija da radimo ono što volimo, kazao je Ivan Burazin, član Uprave Infobipa.
– Hvala svima koji su dio Infobip Shift konferencije, koja će ove godine ponuditi najkvalitetnije sadržaje do sada. Iznimno sam sretan što ponovno na jednom mjestu mogu vidjeti svoje kolege i drage prijatelje, te sve one koji su željni kvalitetnog programa i dobrog druženja, kazao je Izabel Jelenić, suosnivač Infobipa.