Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Unatoč upozorenjima djelatnice iz trgovine pobjegao s ukradenim stvarima

08.09.2021. 08:16


Razbojnička krađa
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za razbojničku krađu.
Naime, sumnjiči ga se da je u ponedjeljak ujutro (6.rujna) u jednom trgovačkom centru u Zadru, s otuđenim predmetima prošao pored blagajne, a kada ga je zaposlenica pokušala zaustaviti, odgurnuo je i udaljio se s otuđenim predmetima.
Kasno navečer s ponedjeljka na utorka, pronađen je i priveden u prostorije policije te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava zbog razbojničke krađe je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


Teška krađa
Dana 01./02. rujna u ulici Petra Skoke u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan 70-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
Jučer prijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj je iz ruksaka 69-godišnjakinje otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U vremenu od 02. do 07. rujna u Pagu, nepoznati počinitelj otuđio moped u vlasništvu 34.godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.