Cilj je zdrava sredina s kompletnim programom razvoja malih sportaša

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
U Školi malog rukometa i odbojke ukupno 65 djece
Upisi u programe su zatvoreni te je postignut maksimalni broj djece s kojima se može raditi, a ujedno je i dopušten sukladno epidemiološkim mjerama. Moramo napomenuti da kompletan program nije rekreativnog karaktera, već profesionalnog s ciljem razvoja sporta i klupske igre na području otoka Paga, navode iz RK Pag
Sat odbojke

Na sastanku Upravnog odbora Rukometnog kluba Pag dogovorene su osnovne smjernice rada kluba u narednim mjesecima. Trenutačno je Školu malog rukometa upisano 39 djece od 6 do 15 godina, dok je Školu odbojke Rukometnog kluba Pag upisalo 26 djece od 6 do 15 godina.

Rukometni klub Pag s Školom malog rukometa i odbojke počeo je 5. listopada u školskoj športskoj dvorani Pag, po sljedećem rasporedu: utorkom od 18:30 do 19:45 - Škola malog rukometa; utorkom od 19:45 do 21:00 - Škola odbojke; utorkom od 21:00 do 22:00 odbojka ili rukomet za stariji članove; četvrtkom od 18:30 do 19:45 - Škola odbojke; četvrtkom od 19:45 do 21:00 - Škola malog rukometa; četvrtkom od 21:00 do 22:00 - odbojka ili rukomet za stariji članove.

- Upisi u programe su zatvoreni te je postignut maksimalni broj djece s kojima se može raditi, a ujedno je i dopušten sukladno epidemiološkim mjerama. Moramo napomenuti da kompletan program nije rekreativnog karaktera, već profesionalnog s ciljem razvoja sporta i klubske igre na području otoka Paga, navode iz RK Pag ističući kako su u program uključeni profesionalni, licencirani treneri; za rukomet Nikolina Prtorić i za odbojku Toni Galić. Također uključeni su i razni predavači iz sportskih klubova koji će jednom mjesečno održavati predavanja za roditelje (kineziolozi, športska medicina, športski psiholozi, nutricionisti i sl.).

- Cilj nam je stvoriti zdravu sredinu s kompletnim programom razvoja djece u sportu, te omogućiti djeci, kao i roditeljima kvalitetnu edukaciju i kompletnu brigu oko razvoja djeteta i njegovog zdravlja. Svi treninzi su zatvorenog tipa, bez roditelja kako bi se mogla postići maksimalna koncentracija i pažnja polaznika, ali i zbog epidemioloških mjera, naglašavaju iz Kluba.

Na kraju, iz RK Pag zahvaljuju svim sponzorima; Gradu Pagu, TZ-u Grada Paga, Komunalnom društvu Pag d.o.o., Cratis d.o.o, projektu Novalja4Kids, Gtgrupi d.o.o, TJstudiju, TJsupportu, Papirnici Sabalić, Turističkoj agneciji Perla, Ziru d.o.o., Čistoći Pag d.o.o. i generalnom sponzoru DECATHLONU Hrvatska na pomoći oko organizacije ljetnih radionica i općenito na financijskoj pomoći u organizaciji i financiranju kluba. Osobito bi se zahvalili Maidi Arslanagić koja nas stručno savjetuje i prati kroz naš rad i kao član Uprave kluba pomaže u edukaciji trenera.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)