Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Na natjecanju 33 učenika

Autor:

08.05.2009. 22:00
Na natjecanju 33 učenika

Foto: Adam VIDAS



Ponosni smo na tradiciju naše škole i kao i do sada, kada smo bili domaćini raznoraznih natjecanja na gradskoj, županijskoj ili državnoj razini, i ove nam je godine ukazana čast i povjerenje, rekla je ravnateljica Zrinka Dobra-Opačić


Jučer je u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi u Zadru održano 28. državno natjecanje učenika ekonomskih škola iz knjigovodstva s bilanciranjem.
Na natjecanju je sudjelovao 31 učenik srednjih škola iz Hrvatske te dvoje učenika iz Bosne i Hercegovine, koji su se natjecali izvan konkurencije.
 – Ponosni smo na tradiciju naše škole i kao i do sada, kada smo bili domaćini raznoraznih natjecanja na gradskoj, županijskoj ili državnoj razini, i ove nam je godine ukazana čast i povjerenje da budemo domaćini Državnom natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem, rekla je Zrinka Dobra-Opačić, ravnateljica škole.
Nakon svečanog otvorenja, koje je bilo u kongresnoj dvorani hotela Donat, učenici su se povukli u učionice škole gdje su započeli s pisanjem ispita. Na ispitu su imali tri zadatka i tri sata za njihovo rješavanje. Poslije ispita imali su organiziran ručak, nakon kojeg su imali mogućnost otići na organiziran izlet do grada te razgledati staru gradsku jezgru. Jučerašnji dan završen je zajedničkom večerom za sve sudionike u restoranu hotela Donat.
Za danas je najavljeno proglašenje rezultata te svečano zatvaranje natjecanja.